27 hetesen nagyon pici a baba?
Most voltam dokinál, ahol 872 gr - na merte a kislányomat.
27+4 hetes vagyok. Kérdezett, hogy ndm -e kisebb ?? Azt mondta az átlagtól kisebb, és attól függ hogyan jut tananyaghoz. Megkerdezhetem azt a kismamát, anyukát akinek kB ekkora volt a babája behozza -e a lemaradást, illetve ha nem akkor ugye nem volt semmi bbetegsége? Nagyon meg vagyok ijedve.
Menjek el egy magánklinikara ahol tüzetesebben kivizsgaljak vagy szerintetek nagyon túl aggodom? Elvileg pont egy héttel kisebb mint az átlag. Dec 27-rol Jan- 3ra módosították a szülést.
Szia:)
Igen megszületett:)
48cm-el és 2950 grammal:)
sziasztok!
én 41.héten és 3. napon mentem be reggel és indította a dokim.. jele sem volt annak,hogy jönne a bébi!
10nap túlhordással lett 3320gr és 52cm,szóval ha időre született volna,akkor 3kg sem lett volna..
tegnap volt 9hetes,és már több mint 5kg :)
igaz,hogy kint megnőnek!! :)))
elírtam,3220gr-sorry :D
ja,és 2950-el jöttünk haza a kórházból!
szóval nyugalom!
Gratu! :))
33+6 naposan most 2220-ra becsülték, így már csak 4 nappal kisebb a doki szerint, de azt mondta, hogy teljesen rendben van így. :)
Úgyhogy most már végképp megnyugodtam és nem.olvasgatok semmit a témában, csak élvezem a terhességet. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!