27 hetesen nagyon pici a baba?
Most voltam dokinál, ahol 872 gr - na merte a kislányomat.
27+4 hetes vagyok. Kérdezett, hogy ndm -e kisebb ?? Azt mondta az átlagtól kisebb, és attól függ hogyan jut tananyaghoz. Megkerdezhetem azt a kismamát, anyukát akinek kB ekkora volt a babája behozza -e a lemaradást, illetve ha nem akkor ugye nem volt semmi bbetegsége? Nagyon meg vagyok ijedve.
Menjek el egy magánklinikara ahol tüzetesebben kivizsgaljak vagy szerintetek nagyon túl aggodom? Elvileg pont egy héttel kisebb mint az átlag. Dec 27-rol Jan- 3ra módosították a szülést.
Köszönöm a válaszokat.
Kedves utolsó! Akkor számíthatok rrá, hogy semmi baj és ő genetikailag ilyen pici??
Nagyon meg vagyok ijedve.. A dokim azt mondta kicsi és 1kgnak kéne lennie :( ehhez képest egy héttel kisebb és 6napot adtak hozzá. .embrió kora óta mindig kisebb 4-5nappal. Bízom a legjobbakban. Eddig minden ultrahangon azt mondták egészséges.
Szia!
Sajnos pontosat nem tudok mondani,de én most jöttem meg a dokitól,én 29 hetes vagyok,a babám 28, 1 héttel van lemaradva a súlya pedig 1118 gramm..
Nekem 24 hetesen 712 gramm volt. 20 hetesen meg 332 gramm.
De itt ahogy olvasgatom a méreteket az interneten annyira különbözőek,hogy én nem aggódnék a helyedben.. Meg ezek nem is pontos adatok...
Kedves utolsó!
Megszületett azóta a babád?
Ugyanazok az adataim most, mint neked voltak, és picit aggódom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!