Hogyan működik a vetélés?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Kérlek titeket irjátok le hogyan működik ez,ha lehet részletesen.Azért érdeklődöm mert barátnőm nagyon kiváncsi rá és mostanában sokat idegeskedik...Bár nemtudom miért na de mindegy Előre is köszi szépen vagy ha tudok adjatok be egy linket ha részletes.És ha vki elvtél utánna akkor is mennie kell korházba nem?Köszönöm a segitséget Üdv egy 20 éves lány és barátnője2008. aug. 10. 17:54
1/4 anonim válasza:
-Görcsös fájdalmak az alhasban vagy a medencében
-Hüvelyi vérzés, amely kezdődhet hirtelen és bőséges is lehet
-A sokk tünetei
-A magzat és a terhesség egyéb velejáróinak eltávozása
Vetélés után orvosi vizsgálaton kell átesni.
Miért fél ennyire a barátnőd? Nyugtasd meg! Nincs oka félni, ha bármi baj lenne azt érezné.
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Nekem semmi tünetem nem volt egy apró barna folton kívül. Elmentem ultrahangra és már nem élt a baba. Van ilyen vetélés is. 11 hetes voltam akkor.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat értesiteni fogom őt.:)Kedvesek vagytok sziasztok továbbra is minden jót kivánok nektek!:)
2008. aug. 10. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!