Pozitív lett a teszt! Hogyan tovább?
2 hónap próbálkozás után pozitív lett a teszt. Annyira, de annyira boldog vagyok, ő lesz az első babánk. Reggel csináltam, egyértelmű, erős két csík :) Csak az a baj, hogy most, hogy kezdek felocsúdni, rájöttem, hogy nem tudom, hogy mi a következő lépés :D
Hogy mondjam el apának? Hogy mondjuk el a szüleinknek? A barátoknak? A munkahelyen? Na és mikor?
És mikor kell orvoshoz vagy védőnőhöz mennem? Mit kell vinnem?
Hirtelen olyan üresnek érzem a fejem, mint régen egy egy vizsga előtt :D
Segítsetek csajooook! :)
Én 6 hetesen voltam először dokinál, ő adott vérvételre beutalót (meg igazolást a terhességről), és amikor megvoltak a laboreredmények, mehettem a védőnőhöz. Ez kb. a 9. héten volt. Ő adott terhes kiskönyvet, és elmondott mindent, hogy hogyan tovább!
Páromnak azonnal elmondtam, ahogy pozitív lett a teszt.
Többieknek csak később szóltunk, de mi nem vártuk ki a 12. hetet, mert muszáj voltam a munkahelyem előbb szólni (a 10. héten).
Köszönöm szépen :)
Úgy döntöttem, hogy mivel ma úgyis későn ér haza a párom, főzök neki vacsit, és vettem egy kis babacipőt, becsomagolom és mellé a tesztet, ez lesz neki az ajándék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!