Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamak akiknek dec.24...

Kismamak akiknek dec.24 koruli datuma van hogy vagytok? Van kedvetek kicsit irkodni?

Figyelt kérdés
Hogy alltok a keszulodessel?vettetek mar vmit?Mi igen.2. babankat varjuk igy azert maradt is par dolog amit nem kell vennunk,bar most kislanyt varunk.Mennyit hiztatok?
2014. szept. 29. 09:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi december 17-re "voltunk" kiírva,de a kisbabánk egy héttel le van maradva így az orvosunk kicsit módosította az időpontot így elvileg dec.25-re várjuk. Hát majd kiderül:)

Nekem is kislányom lesz,első baba:) Eddig 8kg híztam.

A f.kád állványon és az ágyneműgarnitúrán kívül már mindene megvan:)Kivéve a higiéniai dolgok,de azzal még ráérünk:)

Már magamnak is vásároltam a kórházba pizsamákat,köntöst stb. Nagyon várom már a szülést:) Sokat mocorog,ujjabban nem rugdos hanem ficánkol,helyezkedik "bulizik odabent" És te kérdező? Hogy vagy? Mennyi idős a kis lurkód? Mi lesz a neve a kislányodnak? És te mennyit híztál?

2014. szept. 29. 10:07
 2/7 A kérdező kommentje:
29 hetbe lepek csutortokon es Hanna lesz a kishercegnonk.Kisfiam 3eves lesz szinten december 19.-en es Zalannak hivjak.Jol vagyunk sokat mocorog a kincs,sokszor kellemetlenul is.Hat mar sok inden megvan sot mondhatni minden.Heten elkezdek mosni is es vaslagatni majd,addig mig van kedvem :-D
2014. szept. 29. 10:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Mi dec. 31-re vagyunk kiirva. Nekunk kisfiunk lesz es Erik lesz a neve. Eddig meg nem vettunk semmit nem azert mert nem akartunk hanem mert eppen koltozkodtunk is igy volt kiadas boven. November kozepetol keszulok eljonni szulesire majd akkor vasarolunk.:) amugy nekunk elso baba

Eddig 6 kg-ot hiztam most probalok odafigyelni hogy mit eszek ossze. 27hkm

2014. szept. 29. 12:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia

mi dec 25-re vagyunk kiirva , es kislanyom lesz. Van neki már néhány ruhája, cumisuvegei, kiságy, pelenkázója, plusz még néhán dolog.

Jovoheten a férjem itthon lesz szabin és megyünk vasarolni ami még nincs meg :)

Amivel bajba vagyok, az a babakocsi.. fogalmam nincs milyet fogok venni..

én a Bajcsyban szülök és ti?

28hkm

2014. szept. 29. 14:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia! December 22 re vagyok kiìrva, második baba. Kisfiút várok ismét a neve még nincs eldöntve, mindig dilemmázok rajta, mire eldöntjük mindig meggondolom valamiért magam! :-)

Eddig 7 kg-nál járok, remélem nem lesz sokkal több! Az elsővel összesen 8 kg-ot híztam.

Sok minden megmaradt a tesójától de azért veszek pár új dolgot is. Hétvégén megyünk bevásárló körútra, szeretném ha meglenne minden nehogy bekelljen feküdnöm a kórházba (kinyílt a külső mèhszáj) aztán csak aggódnék hogy miért nem intéztem el előbb!

2014. szept. 29. 14:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Pont ma töltöttem a 29. hetet.Első baba,kislány.Eddig 6,5kg hiztam,nagyon remélem h nem lesz belőle +20kg mert mindenki avval riogat h még csak most jön majd a java...Eddig a kiságyat+pelenkázót vettük meg meg jó pár ruhadarabot,majd most kezdjük vásárolgatni a többit.Nagyon aktív a kiscsaj,ha ilyen lesz kint is akkor párommal felköthetjük a gatyánkat :)
2014. szept. 29. 14:37
 7/7 A kérdező kommentje:
hetig en lefogytam 17hetig 6kilot mert olyan rosszul voltam.Na az mostanra visszajott es + 1kg.De bizony meg egy 5kilot varhatunk magunkra :-D de sebaj.majd lemegy ha akar,bar rolam nagyon nehezen.Enni meg imadok.Nagyon kellemes babavarast kivanok nektek.
2014. szept. 29. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!