Kismamak akiknek dec.24 koruli datuma van hogy vagytok? Van kedvetek kicsit irkodni?
Szia!
Mi december 17-re "voltunk" kiírva,de a kisbabánk egy héttel le van maradva így az orvosunk kicsit módosította az időpontot így elvileg dec.25-re várjuk. Hát majd kiderül:)
Nekem is kislányom lesz,első baba:) Eddig 8kg híztam.
A f.kád állványon és az ágyneműgarnitúrán kívül már mindene megvan:)Kivéve a higiéniai dolgok,de azzal még ráérünk:)
Már magamnak is vásároltam a kórházba pizsamákat,köntöst stb. Nagyon várom már a szülést:) Sokat mocorog,ujjabban nem rugdos hanem ficánkol,helyezkedik "bulizik odabent" És te kérdező? Hogy vagy? Mennyi idős a kis lurkód? Mi lesz a neve a kislányodnak? És te mennyit híztál?
Mi dec. 31-re vagyunk kiirva. Nekunk kisfiunk lesz es Erik lesz a neve. Eddig meg nem vettunk semmit nem azert mert nem akartunk hanem mert eppen koltozkodtunk is igy volt kiadas boven. November kozepetol keszulok eljonni szulesire majd akkor vasarolunk.:) amugy nekunk elso baba
Eddig 6 kg-ot hiztam most probalok odafigyelni hogy mit eszek ossze. 27hkm
Szia
mi dec 25-re vagyunk kiirva , es kislanyom lesz. Van neki már néhány ruhája, cumisuvegei, kiságy, pelenkázója, plusz még néhán dolog.
Jovoheten a férjem itthon lesz szabin és megyünk vasarolni ami még nincs meg :)
Amivel bajba vagyok, az a babakocsi.. fogalmam nincs milyet fogok venni..
én a Bajcsyban szülök és ti?
28hkm
Szia! December 22 re vagyok kiìrva, második baba. Kisfiút várok ismét a neve még nincs eldöntve, mindig dilemmázok rajta, mire eldöntjük mindig meggondolom valamiért magam! :-)
Eddig 7 kg-nál járok, remélem nem lesz sokkal több! Az elsővel összesen 8 kg-ot híztam.
Sok minden megmaradt a tesójától de azért veszek pár új dolgot is. Hétvégén megyünk bevásárló körútra, szeretném ha meglenne minden nehogy bekelljen feküdnöm a kórházba (kinyílt a külső mèhszáj) aztán csak aggódnék hogy miért nem intéztem el előbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!