Mikor kezdjek vitamint szedni?
Figyelt kérdés
Mikor terveztük a babát szedtem az Elevitet!Meguntam és kb 1 hónapja nem szedem és most babát várok!Várjam meg hogy mit javasol a Doki vagy szedjek addig valamit?Állítólag az első időkben a legfontosabb.2010. jan. 21. 17:36
1/6 anonim válasza:
Szerintem már most elkezdheted szedni!Mert pont az elején a legfontosabb,persze utána is!Ha bevált az Elevit akkor szed azt!Nekem a Femibion jobb!17 hets kismama
2/6 A kérdező kommentje:
Az mitől volt jobb? Mennyibe kerül ?Köszi
2010. jan. 21. 17:41
3/6 anonim válasza:
Én terveztem a babát, de csak akkor kezdtem el terhes vitamint szedni, amikor kiderült, hogy babát várok. Elötte csak sima Activalt szedtem.Az orvosom a femibiont ajánlotta és a mai napig azt szedem. 28 hetes vagyok. Kaptam plussz vasat, mert ebben nincs vas, míg az elevitben van. Tardyferon a vas neve, szó nélkül kiírta, pedig a vasam rendben volt. csak 2-3naponta szedem a vasat, mert nekem akarom, hogy szorulásom legyen a vastól.
4/6 anonim válasza:
Az első terhességemnél Elevitet szedtem,de nem volt semmi bajom,most viszont szorulást okozott ezért váltottam a Femibionra!Elég drága a Femibion!Ami neked kell az a Femibion 800 és az olyan 3000-3500 körül van!A Femibion 400 ami a terhesség 13 hetétől kell az meg 4500-5000!De ha bevált az Elevit nem érdemes váltani sztem!Azt mondják azért jobb a Femibion,mert van benne jód meg könnyen felszívodó folsav!A vérképem az tökéletes tehát sztem jó!
5/6 anonim válasza:
Szia! Én elevitet szedek! Nekem bevált, mivel valóban nincs benne jód ezért szedek mellé jodid 200-t! Tök jól vagyok tőle,de mindenkinek más a szervezete! Sztem szedhetsz már nyugodtan, az biztos, hogy az első időkben nagyon fontos! 12h km.
6/6 anonim válasza:
Én Gravidát szedek , és már a terhességet megelőző hónapokban is szedtem. Én azt mondom hogy akármelyik terhesvitamit, de szedd mert tényleg a legelején a fontos. Majd menet közben úgyis kiderül hogy melyik jó neked. Nekem az Elevittől iszonyú székrekedésem volt. A Gravida bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!