Azon jobban látszik ha van valami baj a babával? Most várjuk az amniocentézis eredményét mert találtak egy cisztát a kis agyában+ láttak intenzív bélárnyékot,így javasolták hogy csináltassam meg annak ellenére hogy a kombinált teszt eredményem jó volt!! Ez a várakozás kikészít... :(
2014. szept. 28. 21:08
1/7 anonim válasza:
Én nem Magyarországon élek, de hátha segít a válaszom, mert pl. nálunk 4D-vel van genetikai UH (a 12. heti UH nem 4D-s) és ezt a 22. hét környékén végzik (legjobb a 22. héten, de legkorábban a 20. héten csinálják, nem előbb) Ilyenkor minden szervét szépen átvizsgálják.
2014. szept. 28. 21:20
2/7 anonim válasza:
Mivel a 4D-t általában babamozi céljából szokták használni,így a 24-30 hetes intervallumot szokták mondani,mert akkor már minden szépen látszik,de még nem túl nagy a baba,hogy ne férjen bele a képbe.De 3D-s uh is ugyan annyira jó,mint a 4D.ha csak diagnosztikus célból akartok menni,akkor a 3D-t javaslom.
2014. szept. 28. 21:23
3/7 anonim válasza:
Az első terhességemnél a 29. héten mentünk. Gyönyörű fotókat kaptunk, mindent láttunk, szuper volt.
Most a 23.héten mentünk, mert így volt lehetőségünk. Nagyon korai volt, egyetlen képet kaptunk csak, mert a többi nem lett szép, nem is angyon látszott semmi.
Én azt mondom, hogy a 28. hét után érdemes menni. De nem túl későn, mert akkor meg már túl nagy a baba, hogy beleférjen a képbe. :)
2014. szept. 28. 22:27
4/7 anonim válasza:
De a kérdező nem elsősorban babmozizni szeretne, hanem diagnosztikai céllal menni. Akkor meg ne várja ki a 28 hetet.
2014. szept. 28. 23:52
5/7 anonim válasza:
Nem írtad, hogy hány hetes vagy. Mi a 18. héten voltunk 4 D-s kifejezetten genetikai uh-n, ott a diagnosztika a cél. A babamozis 4D-re a 27. héten mentünk. 26-30. hétig javasolják, ha mozizni akarsz. Megnézik ugyan a babát, szép képeket is kaphatsz, de ne feledd, aki babamozis 4D uh-t csinál, általában nem genetikus orvos. Én ilyen "problémával" inkább olyat keresnék. Minden jót:-)
2014. szept. 29. 08:54
6/7 anonim válasza:
Szia! Mi már a 12. héten voltunk 4D-s genetikai UH-n. Mindenét szép részletesen megnézték és írásos szakvéleményt írtak róla. Legközelebb jövő héten megyünk, igazából mozizás céljából, de akkor is fogjuk kérni, hogy nézzék meg mindenét és írjanak róla papírt.
25 hkm
2014. szept. 29. 09:31
7/7 anonim válasza:
Igaz, elnézést! Ha diagnosztikai céllal mennétek, akkor 18-20. hét között érdemes menni. Mint írtam, mi 23 hetesen voltunk és nem csak babamozi volt, hanem diagnosztika is, mert időpont csak ide volt, de nem bántam. Hiába voltam már 23 hetes, mindent szépen átnéztek a babán. A feje búbjától, a lábujjáig. Agyát, szívét, egyéb belső szerveit, végtagjait, ujjait, mindent.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!