Wikeee92 kérdése:
Szijjasztok! Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
35 hetes kismama vagyok holnap lépek be a 36 hétbe! Az lenne a problémám hogy mostanába a baby -nek megváltozott a mozgása már nem annyira intenzív nem annyira látványos!! De mozog napközben is sokat de érdekes este amikor egy hete még aktív sőt a legaktívabb volt most nem... valaki esetleg ugyanebbe a helyzetbe????2014. szept. 28. 07:41
1/2 anonim válasza:
Szijjjja Wikeeee.
Mivel nő, egyre kevesebb helye van mozogni. Ez teljesen normális.
2/2 anonim válasza:
Vagy normális vagy nem!
Ha úgy érzed akkor menj be egy ultrahangra, akár lehet, hogy komoly probléma is van. Pl. a köldökzsinóron csomó lett stb...
Én amúgy voltam ilyen helyzetben pont 36. hetet töltöttem, 7 éve szeptember 30-án. Éreztem, hogy nem úgy mozog, majd éreztem, hogy nem mozog. Mire beértünk a baba nem élt!
Egészséges volt, csupán ahogy fordult beletekeredett a köldökzsinórba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!