Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Még szedem a Magnéziumot?

Még szedem a Magnéziumot?

Figyelt kérdés

36+4 napos vagyok a védőnő mondta hogy egye fene még 37.hétig de aztán nem kéne ,nagyon félek ha abbahagyom begörcsöl majd a vádlim és meghalok a fájdalomtól ,mert ugye hogyan szedem ki a görcsöt!

Ki meddig szedte?

2014. szept. 27. 20:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%

Ha egy vádligörcsbe bele akarsz halni, mi lesz a szüléssel? :)

A vádlim a magnézium ellenére is görcsöl, ha nyújtozkodom. Azzal tudod megszüntetni a görcsöt, egyetlen pillanat alatt, hogy a lápfejedet visszafeszíted. Tehát nem spiccben tartod, hanem a térded felé feszítve. Én is ezt csinálom és rögtön elmúlik a görcs.

Nekem a domik azt mondta, hogy a 36. hétig szedhetem a magnéziumot, egyébként.

30 hkm

2014. szept. 27. 20:18
 2/13 anonim ***** válasza:
*lábfejedet, bocsi :)
2014. szept. 27. 20:19
 3/13 anonim ***** válasza:
Én a szülésig szedtem, de nem túl sokat. Idegeskedésre, vádligörcsre szedtem, nem túl nagy mennyiségben. A dokim, szülésznőm is azt mondta, hogy ennyit lehet nyugodtan. Gyorsan szültem, minden gond nélkül. Nem mindegy, hogy mennyit szedsz. Mert olvasok itt olyat, aki nagyon nagy mennyiségben kénytelen szedni görcsök stb miatt, azt már nem lehet a vége fele. De kisebb mennyiségben nem gond, nekem ezt mondták.
2014. szept. 27. 20:29
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem a doki azt mondta, hogy a 37. hét betöltéséig lehet szedni. Mint sok egészségügyi témában, itt is orvosa válogatja, hogy meddig szedeti a kismamával. A lábfej visszafeszítése egyébként nekem is bevált.
2014. szept. 27. 20:32
 5/13 A kérdező kommentje:
Akkor egy szemet szedhetek tovább napi egy szemet ,500 mg .os a Magnerot
2014. szept. 27. 20:50
 6/13 anonim ***** válasza:
Cseréld le chlorellára.
2014. szept. 27. 21:02
 7/13 A kérdező kommentje:

????

Természetes alapanyagu vagy ??

2014. szept. 27. 21:05
 8/13 anonim ***** válasza:
nekem eddig is csak napi 300 mg-t javasolt a doki, a 36. héttől meg ennyit sem. igaz, nekem nem volt se lábgörcsöm, keményedés sem sokszor.
2014. szept. 27. 21:29
 9/13 A kérdező kommentje:

Nem csak a vádliról szól a történet hanem ,a méhemről és a comb stb...

tehát ne akadjunk már le a vádlin, ,

tudom hogy kell a lábfejből kiszedni a görcsöt mivel nem először van ilyenem az életem során, és terhes sem először vagyok ,csak mivel nem emlékeztem rá igy megkérdeztem!

A legnagyobb félelmem az hogy megszülök előbb !!

2014. szept. 28. 08:06
 10/13 anonim ***** válasza:
na de a méhednek előbb-utóbb szükséges görcsölni, az a dolga. :) Még van időd, de a végén ne nehezítsd meg a saját dolgodat.
2014. szept. 28. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!