Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire gyakori jelenség a...

Mennyire gyakori jelenség a menstruáció terhesség alatt?

Figyelt kérdés

pontos adatra lennék kíváncsi, de az is írhat, aki csak tapasztalatát szeretné megosztani. keresgéltem interneten, de pontos számokat nem találok.

mert, ha tudnám, hogy viszonylag gyakori dolog, akkor lehet, hogy kezdenék gyanakodni

2010. jan. 21. 11:03
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
85%

Ha nem tudnád: a barnázás is vér. Vér, ami a hüvely savas közegében kicsapódik, ettől lesz pirosból barna a színe.

De hiába hisztizel itt össze-vissza, hogy terhesen nincs havi vérzés, ha egyeseknél mégis van. Attól, hogy te nem hiszed el, vagy nem veszel róla tudomást, attól még van.

2010. jan. 21. 12:48
 22/34 anonim ***** válasza:
94%
12:26-nak írom, hogy a lányommal 12 hetes koromig, a fiammal pedig 24 hetes koromig meg volt rendesen a havim! Az orvos is menstruációs vérzésnek írta be a kiskönyvemben, mindkét alkalommal veszélyeztett kismama voltam. Szóval te tudod rosszúl, nem kellene lehordani senkit sem ez miatt. Egyébként nálunk ez örökletes, mert az én anyám is mindhárom gyerekével menstruált annó..... Igenis étezik ilyen, itt vagyok én élő példának! Ennyi...
2010. jan. 21. 12:52
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Nos, gondoltam leírom én is amit erről tudok, de miután lolvastam hogy lehurrogják az embert mert nem úgy fekjezi ki magát ahogyan a szakzsargon, kezdtem meggondolni magamat!

nos mindegy, a tény: anyunak is volt egy hónapig még "VALAMI". De csak a bátyámnál, nálam már nem. neki is olyan barnás volt, de ő is azt mondta hogy még egyszer menstruált! ..vagyis már nem tudom hogy akkor mit is csinált???

2010. jan. 21. 15:28
 24/34 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem tudnád: a barnázás is vér. Vér, ami a hüvely savas közegében kicsapódik, ettől lesz pirosból barna a színe. És ezt akkor is tartom, ha nullára pontozol le. Ha nem tudnád, a nőgyógyászom mondta, akinek diplomája van ebből, míg neked garantáltan nincs - mint ahogyan jómodorod sincs.
2010. jan. 21. 20:26
 25/34 anonim ***** válasza:
90%
hát meg kell h mondjam h nem vagytok normálisak.mi a f@szért kell belekötni mindenkibe aki olyan kérdést merészel feltenni ami böki a szemeteket????érkezett egy csomó válasz,annak a háromnegyed része a marakodásról szól.hát gratula.h a kérdésre is válaszoljak.bnőm 4. hónapig minden hónapban menstruált.és rendesen vérzett,nem csak barnázott.egészséges kislánya született.
2010. jan. 21. 22:02
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[...] Terhesség alatt lehet mensruációs vérzés, ez gyakrabban fordul elő [...]

Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor

2010. jan. 21. 22:33
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Na most már igazán nem lehet belekötni, mert igenis létezik menstruációs vérzés terhesség alatt, csak olvassátok el a fölöttem lévő linket! Saját magamon is tapasztaltam mikor 24 hetes koromig rendesen megjött minden hónapban a mensim! Igaz elég ritka, de előfordul...
2010. jan. 22. 08:11
 28/34 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, sok tanulságos van köztük.

még annyit, hogy nem azzal volta a bajom, hogy valaki máshogy gondol valamit, hanem a stílussal, ahogy rám förmed, hogy "ez mekkora baromság". kezdhette volna úgy is, hogy "szerintem, amire gondoltok az nem pont úgy van. stb. stb." de nem így tette.

sajnos ez az oldal az anonimitásával együtt ilyen hatást vált ki sok mindenkiből. (persze vannak kivételek)

de ne kövessük a rossz példát. próbáljunk érvekkel vitázni. én eddig is így tettem és fogom is a jövőben.

Minden jót mindenkinek! :)

2010. jan. 22. 08:47
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vegyél egy tesztet, ha az sem nyugtat meg akkor menj dokihoz. Egyébként a kiindulási alap az, hogyha terhes valaki, akkor nem jön meg neki. A legtöbb esetben ez az első árulkodó jel, amit egy nő észrevesz, illetve, ha megjön, akkor a megnyugtató jel. Persze ez attól is függ ki mit vár:) Nyilván előfordulnak ettől eltérő esetek, hisz van akinek nem jön meg és nem terhes, és olyan is van akinek megjön, pedig terhes. Ezen órákig el lehetne vitatkozni, de nem sok értelme van. Keress egy orvost, az tuti megnyugtat majd.
2012. aug. 27. 23:59
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát most látom, hogy mikori a kérdés. Kidobta egy hasonló kérdésnél, nem is néztem mikori a dátum. Na mindegy, ha esetleg olvasod kérdező kíváncsi lennék mi lett a vége?
2012. aug. 28. 00:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!