Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire gyakori jelenség a...

Mennyire gyakori jelenség a menstruáció terhesség alatt?

Figyelt kérdés

pontos adatra lennék kíváncsi, de az is írhat, aki csak tapasztalatát szeretné megosztani. keresgéltem interneten, de pontos számokat nem találok.

mert, ha tudnám, hogy viszonylag gyakori dolog, akkor lehet, hogy kezdenék gyanakodni

2010. jan. 21. 11:03
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

igen, valószínűleg.

és tisztán emlékszem, mikor kb. általános 6.-ban ezt tanultuk, hogy nem jellemzően, de előfordul ilyen.

2010. jan. 21. 12:31
 12/34 anonim ***** válasza:
9%

Menzesz SZERŰ vérzés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OLVASD MÁR EL!!!!!!!!!!!!!!!!

EZ IS ENGEM IGAZOL!

2010. jan. 21. 12:31
 13/34 anonim ***** válasza:
13%
Te el se olvastad amit belinkeltél!
2010. jan. 21. 12:32
 14/34 A kérdező kommentje:

akkor nevezzük "menzesz szerű vérzés"-nek.

a lényeg, hogy egyre gondolunk. nyilván én sem szó szerint értettem

2010. jan. 21. 12:33
 15/34 anonim ***** válasza:
11%

ha hormonális eredetű a vérzés - ez az első harmadban többször is előfordulhat, ! nincs köze a menzeszhez,!

Csak orvostól ne kérdezzetek ilyet,mert kiröhög!

16/34 anonim ***** válasza:
96%

Igen, ha a méhlepény leválik, abba a baba belehal.

De: a méhlepény nem a méh teljes felületén tapad, hanem csak egy részén!

A menstruáció meg nem a méhlepény leválása, hanem a méhnyálkahártyáé. Jobban tennéd, ha inkább elővennéd a bioszkönyvet, kedves 12:26-os. A tényekkel meg nem tudsz szembeszállni: IGENIS VAN, AKI TERHES, MÉGIS HAVONTA VAN HAVI VÉRZÉSE. Ha a földhöz vered magadat, akkor is van ilyen. Én is ismerek valakit, aki a 6. hónapig vérzett havonta, mintha menstruáció lenne.

17/34 anonim ***** válasza:
5%

Mert felmaródott.ÁÁÁÁ...mindegy...

Azért nincsen róla adat,mert ilyen nincs.De beszéld meg az orvosoddal.Kérdezd meg,hogy lehet e terhesen menstruálni.

2010. jan. 21. 12:38
 18/34 anonim ***** válasza:
77%
Hallottam már ilyet én is , de azoknál a nőknél nem olyan volt mint a normális menci.De soha ne mondd hogy soha! (igaz?)Mért ne lehetne annyi mindent hall az ember! Mindenkinek kellemes babavárást és babázást!:)
2010. jan. 21. 12:41
 19/34 anonim ***** válasza:
7%

keressetek rá itt bal kéz felől arra,hogy BARNÁZÁS

Ajánlom minden terhesen menstruálónak

2010. jan. 21. 12:44
 20/34 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. esetleg megkérdezem majd netes dokitól, talán ők tudnak leginkább adattal szolgálni. ha nem múlik el a gyanúm, pár hét múlva tesztelek.
2010. jan. 21. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!