En inkabb csak rugasokat erzek nem mocorgast lehetseges ez?
Szia
én ket-harom hete érzek, konkrét fordulást. Elotte csak bokeseket, rugdosast. Amikor csuklik olyan mintha kattogna bennem egy ora :)) mashogy nemtudom leírni :)))
27+1hkm
Szia!
Szerintem csuklik a babád:) Nekem ha csuklik azt érzem,hogy a hasam ritmikusan kb. 2 másodpercenként vagy 3 ugrik egyet és belülről olyan mint ha kicsi rugdosások lennének:) Teljesen meg lehet különböztetni a rúgást a csuklástól:) bár mondjuk az én babám mostanában IGEN erőseket rugdos:)
Már össze-vissza is fészkelődik,forgolódik,ha nevén szólítom egyből reagál:) Én a csuklást olyan 23-24 hetesen kezdtem el érezni:)
Boldog babavárást:)
28+5hkm
Utolsó vagyok!
Azt elfelejtettem leírni,hogy ez a csuklás nála olyan 3-4 percig is eltart és napjában olyan 3-4-5ször is jelentkezik. Bár ma még nem éreztem csuklani:)
Koszonom szepen a valaszokat akkor ja szerintem is csukolhat a leirtak alapjan!de amugy olyan jo erzes alig varom mar h a kezembe tarthassam de az meg olyan messze van :-(
Mindenkinek boldog babavarast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!