Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Magne b6 mire jó a terhesség...

A Magne b6 mire jó a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Lehet hogy buta kérd3s de nem tudom :) csak szedem...
2014. szept. 26. 11:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Görcsoldó hatású. Megakadályozza hogy a görcsök méhösszehúzódást okozzanak, mert azáltal kinyílhat a méhszáj, ami kora szülést okozhat.
2014. szept. 26. 11:08
 2/4 anonim ***** válasza:
A Magne B6-ot főleg a terhesség első harmadában szokták javasolni, a magnézium görcsoldó hatása és a B6 hányinger csökkentő hatása miatt. A későbbiekben inkább más magnézium készítményt szoktak javasolni, Magnerot-ot vagy Magnesii citrici-t.
2014. szept. 26. 11:11
 3/4 anonim ***** válasza:

A magnéziumot a 3. harmadban is szokták javasolni, mivel leállítja, lazítja az összehúzódást és heteket is ki lehet tolni pl. egy koraszülés esélyét.

Én szülésig szedtem, emelt adagban, korán nyílt méhszájra és nagyon gyors, könnyű szülésem volt és szerintem ez segített.

2014. szept. 26. 11:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Ja igen, Magne B6 a 3. harmadban már kevés az igaz.

Az elején a rosszulléteket is csökkenti.

2014. szept. 26. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!