23 hkm vagyok sajnos ugy néz ki hogy szifilisz betegségem van 2 vérvétel eredmény még nem jött meg volt valaki akinek volt? Babának lett valami baja? Nagyon félek
eu dolgozo ez mind igaz deeeee
sokszor talalkoztam mar al pozitiv tesztel is
Nyugi kerdezo vard kia a masodik leletet
Nem értem, miért kellett az elsőt csúnyán lepontozni, amikor igaza van! Ha tényleg szifilisze van, akkor a nemibeteg gondozóba kell járnia, neki is, a férjének is, a férje vélt és valós partnerének is, tehát nagyon fontos megtudni, hogy ki kitől kapta el, mert a fertőzési láncot meg kell állítani!
Olvass utána a betegségnek, hogy ez bizony nem nátha és nem kis torokgyuszi! Penicillin és antibiotikum kúra, min. 3 hétig, injekcióban.
Ja, és hogy lesz-e baja a babának? Szerintem szándékosan nem írták le, hogy sajnos lesz. 50-60%-os a magzati elhalálozási arány! A szifilisz a szívet és az idegrendszert támadja, szerinted egy fejlődő kis magzatban mi történik? Mivel a véráramba bekerül, nem szűri ki a méhlepény, a magzati fertőzöttség szinte 100%!
Ennyire hallani akartál konkrét választ?! Tessék, itt van.
Nagyon, nagyon, szívből kívánom, hogy ez egy elírt, rossz adat legyen, és egészségesek legyetek! Mert ha bebizonyosodik a betegség ténye, akkor a világ legnehezebb dolgaival kell majd szembenéznie a kérdezőnek, amit senkinek se kívánnék!
Nem szedtél valamilyen gyógyszrt elötte??
Én 20 évesen adtam életemben elösször és az élmény után szerintem utoljára is vért. 2 héttel a leadása után kaptam egy levelet már nem tudom melyik intézményből, hogy fáradjak be vizsgálatra. Ott elmondták, bogy szifilisz gyanús vagyok, de ezt csak egy újabb vérvétel deríthetik ki. Leadtam, 2 hét izgulás. Elmondtam a páromnak, hogy mi a helyzet ès hogy neki is menni kell vervételre. Persze kiakadt, hogy ő biztos nem beteg, csak tőlem lehet..stb ez egy másik téma.. aztán kiderült, hogy mivel a véradás elött pár héttel beteg voltam, amire antibiotikumot kaptam, a gyógyszernek volt olyan kereszt hatása amit összehoztak a szifilisz gyanújával, de semmi közöm nem volt a betegséghez. Úgyhogy azért annyira szerintem nem fekete fehér ez a téma. Nem kéne egyből ördögöt kiáltani és beadni a válópert szegény kérdező feje felett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!