Ki hogy viseli a terheséget és ki mennyi idő allat
mennyit hízot?
Figyelt kérdés
2014. szept. 23. 18:49
1/9 anonim válasza:
Én mind a 2 gyerekkel 20kg-ot híztam. Mind a kétszer 80kg-al mentem szülni és most 63kg vagyok. Terhességet a 2. gyerekkel jol viseltem 9 hónapos hassal még bicikliztem az első terhességnél voltak apróbb rosszul létek.
2014. szept. 23. 19:18
2/9 anonim válasza:
Én kb a 16.hétig hánytam.Most 22 hetes vagyok,és eddig 2 kilót híztam.Nem vagyok vékony alkat.87-el kezdtem a terhességet.
2014. szept. 23. 19:52
3/9 anonim válasza:
Én 18+2 hetes vagyok. Jól viselem, nem volt eddig semmi probléma. Viszont reggelente még mindig hányok, az már azért elmúlhatna.:-) Még nem híztam semmit.
2014. szept. 23. 20:00
4/9 anonim válasza:
23 hetes vagyok,eddig nem hiztam semmit. Mondjuk a 17-18.hetig alig volt etvagyam,igy nem csoda.
2014. szept. 23. 20:16
5/9 anonim válasza:
30 hetes vagyok, 14 kilót híztam eddig. Második terhesség és nehezebben viselem mint az elsőt. Gyötör a légszomj, fáj a derekam és a bal csípőm (nem csak a terhesség miatt, egyéb eú problémám is van vele),a szeméremcsontom is nagyon fáj, gondolom a tágulás miatt. A 20. hétig egész nap hányingerem volt és reggelente hánytam.
Az elsővel nem volt ennyi nyavaja, jobban viseltem, pedig 28 kilót híztam.
2014. szept. 23. 21:06
6/9 anonim válasza:
29 hetes vagyok, a 16. hétig pokoli rosszul voltam reggeltől estig, és nagyon sokat hánytam, így 5 kg fogyással kezdtem a terhességet. Most 5 kg-mal vagyok több, mint a kiindulási súlyom. A középső trimeszterben volt 2-3 hét, amikor nagyon sokat sírtam, de ettől eltekintve, amióta elmúlt a hányós rosszullét, kifejezetten jól érzem magam, csak annyi bajom van, hogy elég könnyen elfáradok. Remélem, ennél több bajom nem is lesz a végéig, így azért el tudnám viselni az utolsó két hónapot...
2014. szept. 23. 23:31
7/9 anonim válasza:
Én 20 hetes vagyok, és 6.6kg-mot híztam. Én egyetlen egyszer hánytam csak; és sajna elég jó az étvágyam, pedig nagyon figyelek arra hogy normálisan, és normálisat egyek.
56 kg-mal kezdtem, a védőnő szerint ez normális, ne aggódjak. Egyébként imádom a terhességet; a melleim hatalmasak, a hasam szép, de még nem zavaró méretű. Semmi egyéb tünetem (a baba mocorgásán kívül). 20hkm
2014. szept. 24. 08:59
8/9 anonim válasza:
Én 26 hetes vagyok és 8 kilónál tartok. ez a 7. terhességem. Vannak panaszaim, de a leg
2014. szept. 24. 14:51
9/9 anonim válasza:
rosszabb a terhességi kiütés, ami 3 hete tart és iszonyatosan viszket. Ha ez nem lenne, a többi nem zavarna!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!