39 hetes vagyok, a dokim elutazik egy hét múlva, addig jó lenne szülni...
Valami bevált tanács?
2014. szept. 22. 11:12
1/9 anonim válasza:
Bevált tanács? Bízd a babára, hogy mikor érzi késznek magát a megszületésre! A doki utazgatásának semmi köze a babád egészséges születéséhez. Nem sürgetném.
2014. szept. 22. 11:13
2/9 anonim válasza:
De gáz...
Egyébként lépcsőzés, szex
2014. szept. 22. 11:34
3/9 anonim válasza:
A lépcsőzés terheli a lepényi keringést, az ondóban levő prosztaglandin meg csak akkor működik, ha amúgy is eljönne az idő. Fel kell tenni a kérdést, hogy mi a fontosabb: a gyermekem akkor szülessen, amikor teljesen felkészült, vagy az a doki álljon a lábam között, aki nekem szimpatikus?
A bábakoktél sem ajánlott, de persze, mindenki úgy dönt, ahogy akar.
2014. szept. 22. 11:40
4/9 anonim válasza:
nekem az mondták a lépcsőzés veszélyes. ezért én tonicot ittam, meg kévét. de ettől nem indult be. ezért a eten találtam rá arra hogy hogy kell megmaszirozni a talpat hogy beinduljon a szülés. szombaton meg maszirozott a férjem, hajnalba már indultunk a kórházba..és megszületett a fiúnk.
de nem tudom hogy tényleg emiatt történt e.
2014. szept. 22. 11:57
5/9 anonim válasza:
de én akkor már betöltötte a 41.hetet. utólsó voltam
2014. szept. 22. 11:58
6/9 anonim válasza:
ne csinálj semmit, magától kell megindulnia. nekem a középső úgy lett, hogy mindent csináltam hogy megszülessen lépcsőztem, mászkáltam, ablakot pucoltam stb. Volt is fájásom, ezért bementünk a kórházba ahol egy doki megvizsgált, és emiatt beindult a szülés. Aztán csak kínlódtam másnap délelőttig, már a magzatvizet is kivette belőlem a doki, mármint megrepesztette a burkot, utána kézzel tágított, de nem akart meglenni, így infúziót kaptam két órát....a legnehezebb és legfájdalmasabb szülésem volt.
2014. szept. 22. 13:01
7/9 anonim válasza:
én se ajánlom!engem inditot 2 nappal szülés elött mert itthon akartam lenni másik gyermekem suli kezdésére elsős lett akkor!a baba hamar meg volt pár ora de be sárgult már ugy engedtek haza nem volt kék fény alatt!ugy kellett vissza vinni korházba ott elkapott még 2 féle hugyuti fertőzést kora osztályon voltunk 9 napot!abbol 7-et volt inkubátorban a sárgaság miatt!utána is sokat szenvedtünk hol ez hol az miatt ma már igaz 1 éves és be hozta a lemaradását de ha ujra kezdhetném én bizz nem sietetném...
2014. szept. 22. 13:40
8/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!
Na azert annyira nem surgos... :)
Csak gondoltam hatha tudok neki kivulrol jelezni higy johetne :)
Amugy nem is hiszek nagyon ezekben, szerintem a baba inditja be a dolgot , csak hatha a telepatikus rabeszelis modszer mellett van meg valamilyen kimeletes rahatas :)
2014. szept. 22. 16:05
9/9 anonim válasza:
Itt többen írják, hogy a lépcsőzés veszélyes-és akkor aki emeleten lakik, és nincs lift???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!