Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes genetikai uh-ra telt...

Timy333 kérdése:

12 hetes genetikai uh-ra telt hólyaggal kell menni vagy nem?

Figyelt kérdés
2014. szept. 22. 09:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen,nem szabad pisilni elotte...nekem ezt mondtak,hogy telt holyag es elotte par nappal keruljem a puffaszto eteleket!
2014. szept. 22. 09:48
 2/12 anonim ***** válasza:
Nálunk Uh előtt külön elküldtek minden kismamát pisilni, hogy üres legyen a hólyag. :) Nálunk hüvelyi volt az ultrahang. De sokszor olvastam már, hogy sok helyen a 12. heti UH is hasi. Kórháztól függ, hogy mit kérnek. Szerintem menj teli hólyaggal, legfeljebb elküldenek pisilni.
2014. szept. 22. 09:48
 3/12 anonim ***** válasza:
Mindenkinek igaza van: hüvelyi uh-hoz üres hólyag kell, hasihoz pedig jobb a teli hólyag.
2014. szept. 22. 09:50
 4/12 anonim ***** válasza:
Én hasi UH.n voltam a 12. héten. Nekem soha sehol nem mondták, hogy teli/üres hólyaggal kell lenni. (általában vizsgálat előtt szoktam pisilni, mert míg otthonról elértem a vizsgálat helyszínére pont kellett)
2014. szept. 22. 09:50
 5/12 A kérdező kommentje:
Hasi lesz nekem
2014. szept. 22. 09:53
 6/12 anonim ***** válasza:
Én üressel mentem mert tuti biztos voltam benne hogy a dokim még csinálni fog hüvelyi uh-t is és bejött.Minden méretet hogy a hüvelyin mért de aztán hasival is megnézte a babát. Hüvelyin valahogy jobban látszódott.
2014. szept. 22. 09:53
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem hasi volt, és teli hólyaggal kellett mennem. Volt olyan kismama, akit félreültettek, mert pisilt előtte, és meg kellett innia 2 pohár vizet.

Szóval szerintem ha tutira hasi lesz, akkor ne menj el előtte WC-re. :)

2014. szept. 22. 10:02
 8/12 anonim ***** válasza:
5 hete voltam 12.heti UH-on, telt hólyaggal mentem mert a telt hólyag zavarta a szonográfiás viszonyokat. Pedig modern volt a gép. Az is lehet, hogy túl tele volt, sosem fogom megtudni. Aztán üres hólyagnál minden rendben ment.
2014. szept. 22. 10:25
 9/12 anonim ***** válasza:
Bocsánat, eltűnt valahová a szövegem egy része. Szóval a lányomnál telt hólyaggal kellett menni, most is így mentem de kiküldtek pisilni mert zavarta a szonográfiás viszonyokat.
2014. szept. 22. 10:27
 10/12 anonim ***** válasza:
Orvos válogatja; és valóban függ attól hogy milyen az uh. Nálunk hasi volt; és közepesen telt hólyag kellett volna. Nekem teli volt; de a doktornő nem mert elküldeni pisilni, nehogy utána ne lásson. :-) Csörögj oda hogy ott mik az "elvárások" ahová mész :-) És mond azt is, hogy ki lesz az orvos aki néz......
2014. szept. 22. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!