9hetes vagyok. Mit ihatok terhesség alatt?
Szénsavassal is érdemes csínján bánni, bár ez inkább később lehet majd probléma, hogy nem bírja a gyomrod a bubikat. Férjem nem engedett kólát inni, mert megköti a Kalciumot. (Kémikus a drágám....) Pedig sokszor kívántam... :o)
Jó babavárást!
Bármit ihatsz amit megkívánsz, de arra azért ügyelj hogy ha tejet iszol akkor csak hőkezeltet igyál.
Ha szoktál kávézni akkor azt is ihatsz bár inkább kevesebbet vagy gyengébbet. A cukros, szénsavas üdítőkkel vigyázz napi 1 pohár legyen.Inkább rostosakat igyál. Egészségesebb és jót tesz az emésztésnek is.
Teák közül a gyümölcsösöket és a gyógynövény teákat javaslom. Nekem legalább is ezek jöttek be.
Vigyázz magatokra.
29+6 hetes kismama
gyógyteák közül nem iható minden, valami akár vetélést is okozhat pl cickafark, úgyhogy ha gyógyteát szeretnél inni előtte olvass utána
amúgy előttem már jókat írtak. és igyál sok folyadékot :)
gratulálok
mindenhol és mindenki azt írja, hogy a bubisokkal vigyázni kell(gyomorsav, hasfájós baba...) De én pl nem tudom meginni a rostosakat, mert ég a gyomrom tőle, egyedül a barackot tudom meginni, de egyfolytában nem ihatok azt... bubisokkal semmi bajom, a sima viztől hányingerem van, ha csak azt iszom, persze az elején én is kérdezősködtem, megfogadtam a tanácsokat, most már tudom, hogy mi jó nekem és a babámnak... szerintem ez egyén függő is:)
ja igen, persze ilyen alkoholt, meg ilyeneket ne igyál, bár van akinél a vége fele már kis mennyiségben ezt ajánlják keményedésre!!!
Te is rá fogsz jönni, hogy mit kívánsz, mitől vagy rosszul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!