Baba vagy keményedés?
26. hétben járok. Napok óta fura dolgokat érzek. A köldökömnél kemény lesz a hasam, mintha két labda lenne a köldököm körül. Egy kisebb és egy nagyobb. Van amikor ilyen kis labdát érzek a köldököm felett egyik oldalt, másik oldalt meg a köldökömig ér csak a laszti. A laszti olyan kisebb ökölnyi nagyságú. Lehet ez a baba? Ha a méhem lenne, akkor nem egy egész nagy lasztit kéne éreznem? És mikor elmúlik a fe
szesség, akkor.nem lesz egyből puha a pocakom, hanem több részletben.
Voktam orvosnál, de okosabb nem lettem. Méhszájam ok.
szerintem ez csak a baba :)
de minél több hétben vagy,fokozatosan keményebb lesz a pocakod :)
Utolsó hónapban a labda elkezdi riszálni magát :))
sztem csak a térdei,vagy könyökei,kezei :)
Jó babavárást!
12 hetes baba anyukája :)
Nálam is van ilyen:D De nekem elejétől kezdve szinte kemény-feszülős a hasam és ami a legdurvább, hogy fönt:D De mikor kidugja egy-egy testrészét, ott kitapintható. Nekem most kezdte ezt csinálni 1-2 hete. Kicsit megnyomtam és olyan volt, mintha egy gombot nyomtam volna meg-olyan furcsa érzés. Aztán kaptam is érte rugdosást, hogy "hé ne lökdöss már":D
Én a 27. hétben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!