Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért szédülök nap mint nap?

Miért szédülök nap mint nap?

Figyelt kérdés
26 hetes terhes vagyok és az a helyzet,hogy az utóbbi időben nap mint nap szédülök, de nagyon. A fejem hirtelen elkezd fájni és ehhez társul a szédülés. Mitől lehet, illetve mit lehet tenni,hogy elmúljon végre? Normális egyáltalán ennyi idős terhesen?

2014. szept. 20. 12:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Vérnyomás problema, hirtelen sulynovekedes, keveset eszel -kb bármi lehet. Orvos?
2014. szept. 20. 12:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Szerdán voltam a nőgyógyásznál, mondtam is neki. Megmérte a vérnyomásom, de az rendben volt. Hétfőn felhívom és megkérdezem mit lehet tenni, mert ez így nagyon nem jó. :S egyéb tapasztalatokat is szívesen várok :)
2014. szept. 20. 12:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Háziorvos is segíthet. Lehet hogy kellene egy 24oras vérnyomásmerokkel
2014. szept. 20. 13:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem vashiány miatt volt.Ezért Femibionról váltottam Gravidára abban volt vas és segített.
2014. szept. 20. 13:06
 5/9 A kérdező kommentje:
Én is gravidát szedek, még az hozzá tartozik,hogy kicsit vérszegény vagyok, de arra szedek vasat, és az ALP értékem magasabb lett mint kellene, de alapból epebeteg vagyok, úgyhogy ez nem tudom mennyire számít.
2014. szept. 20. 13:10
 6/9 anonim ***** válasza:

vérnyomás, vérkeringés, cukorszint problémák

nem eszel, nem iszol, nem alszol eleget

2014. szept. 20. 13:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Igen vérnyomás, keringés, vércukorszint, és a vashiány.

Ha vérnyomás: lehet hogy méréskor rendben van, de mi van ha ingadozik, és hirtelen fel- vagy lemegy?

Vérkeringés: a fejlődő magzat nyomhat vmi olyan ideget, ami aztán keringési problémákat okozhat a szervezet egy részében. Vagy a gerinc is ahogy terhelődik, nekem pl. ez volt, a nyaki részen nem volt megfelelő a vérellátás, ezért fájt a fejem és szédültem, ezen a torna segített (nyak körüli izmok tornáztatása).

A vasat ha szeded is, nem biztos, hogy jól fel tud szívódni a szervezetben ami gyógyszeralapú, jobb a természetes vitamin, az jobban hasznosul, a vashiány is okoz fáradtságot, szédülést.

De a fejfájás miatt én hasonlóra gondolnék, mindenesetre ha vmi más vérnyomás- vagy keringési probléma, egy kis torna segíthet.

Próbáld meg naponta többször néhány percet tornázni, fejkörzés, vállkörzés, nyaktorna, kar-váll húzogatás, majd más gerinctorna, homorítás, nyújtás, karkörzés, törzsdöntés stb., könnyű séták a friss levegőn, és ha pár nap alatt nem javul, megint mennék orvoshoz.

2014. szept. 20. 14:37
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a tippeket :)
2014. szept. 20. 14:54
 9/9 anonim válasza:

Szia.

Én kb mostanáig küzdöttem fejfájással, szédüléssel. Extra alacsony vérnyomással rendelkezem. És a másállapot egy kicsit megterhelt. De a séta friss levegőn tényleg sokat segít.

Most 23 hetes vagyok és elmúltak ezek a panaszok.

"A kérdező kommentje:

Én is gravidát szedek, még az hozzá tartozik,hogy kicsit vérszegény vagyok, de arra szedek vasat, "

nekem a vérszegénységre, vashiányra a Béres cseppest javasolták.

2014. szept. 21. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!