Miért szédülök nap mint nap?
vérnyomás, vérkeringés, cukorszint problémák
nem eszel, nem iszol, nem alszol eleget
Igen vérnyomás, keringés, vércukorszint, és a vashiány.
Ha vérnyomás: lehet hogy méréskor rendben van, de mi van ha ingadozik, és hirtelen fel- vagy lemegy?
Vérkeringés: a fejlődő magzat nyomhat vmi olyan ideget, ami aztán keringési problémákat okozhat a szervezet egy részében. Vagy a gerinc is ahogy terhelődik, nekem pl. ez volt, a nyaki részen nem volt megfelelő a vérellátás, ezért fájt a fejem és szédültem, ezen a torna segített (nyak körüli izmok tornáztatása).
A vasat ha szeded is, nem biztos, hogy jól fel tud szívódni a szervezetben ami gyógyszeralapú, jobb a természetes vitamin, az jobban hasznosul, a vashiány is okoz fáradtságot, szédülést.
De a fejfájás miatt én hasonlóra gondolnék, mindenesetre ha vmi más vérnyomás- vagy keringési probléma, egy kis torna segíthet.
Próbáld meg naponta többször néhány percet tornázni, fejkörzés, vállkörzés, nyaktorna, kar-váll húzogatás, majd más gerinctorna, homorítás, nyújtás, karkörzés, törzsdöntés stb., könnyű séták a friss levegőn, és ha pár nap alatt nem javul, megint mennék orvoshoz.
Szia.
Én kb mostanáig küzdöttem fejfájással, szédüléssel. Extra alacsony vérnyomással rendelkezem. És a másállapot egy kicsit megterhelt. De a séta friss levegőn tényleg sokat segít.
Most 23 hetes vagyok és elmúltak ezek a panaszok.
"A kérdező kommentje:
Én is gravidát szedek, még az hozzá tartozik,hogy kicsit vérszegény vagyok, de arra szedek vasat, "
nekem a vérszegénységre, vashiányra a Béres cseppest javasolták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!