9. hetes terhes vagyok és borzasztó székrekedésem van. Mit tegyek? Mit vehetek be?
Figyelt kérdés
Próbálok rostban gazdag ételeket enni, + joghurtot, szilvalekvárt kanalazok, iszom amennyit csak tudok, de gyakorlatilag mindent kihányok. 3 napig semmi széklet, utána iszonyú kínok, nem részletezem. Van valami jó tanácsotok?2010. jan. 20. 10:47
11/16 anonim válasza:
Szia!
Lehet inni Mira vizet is, nem árt terhesen, de ha hányós vagy, akkor nem biztos, hogy meg bírod inni.
Én Magne B6-ot szedtem hányásra, a székletemmel nem volt gond.
12/16 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a magzatvédő vitamint szedsz és attól van? Nekem valószínűleg az okozta, mert ahogy egy másikra tértem át elmúlt. (elevitről femibimonra)
13/16 anonim válasza:
Tamarin lekvár is nagyon jó székrekedés ellen. Én is ettem egy nagyon kicsit belőle és fél óra múlva meg volt a hatása.
:o)
14/16 anonim válasza:
Nekem a magne b6 sok volt a terhesvitaminnal és allergiás reakciót váltott ki rajtam.
Egyébként az Elevit nővéremnél székletrekedést okozott lehet h nálad is az a baj:S
15/16 A kérdező kommentje:
Az orvoson valami nagyon drága terhes vitamint adott, mert volt egy vetélésem és majdnem 40 éves vagyok, 30 napos adag 12.000 Ft. Pharmavex LifePak PreNatal terhesvitamin. Mondjuk csak napi egyszer szedem kettő helyett, mert az is alig marad bennem.
2010. jan. 20. 13:46
16/16 anonim válasza:
Búzakorpa egy kis joghurtba! Nekem bejött a jódpótlás is jodid 200-at szedek, de inkább a dokidat kérdezd meg, ha nálad bonyolultabb a helyzet!Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!