Nagyobb a vetélés kockázata annak, aki az első pár hétben vérezget?
Figyelt kérdés
Akinél, bár az orvos mindent rendben talál, de mégis vérzik egy picit. Sokat olvasom itt, hogy a vérzés nem egyenlő a vetéléssel, de így nagyobb esély van rá a későbbiekben?2008. aug. 9. 16:26
1/2 anonim válasza:
Szia! Én többet véreztem a terhességem elején, mint előtte. Ma már 24 hetesek vagyunk, és (kopp-kopp) nagyon jól vagyunk. Ugyhogy nem nagyobb az esélye. Aki nem vérzik annak is elmehet a babája, és annak is aki vérzik. Ha az orvosod azt mondja, hogy minden rendben higgy neki. Minden jót!
2/2 anonim válasza:
Azért jó odafigyelni arra a vérzésre! Nekem is volt a 9. héten és egyből kórházba küldtek vele, ahol kiderült hogy méhnyakpolipom volt ami elég vérzékeny jószág, le is kellett operálni. Nem kell persze mindjárt a legrosszabbra gondolni (vetélés), de a sok pihenés nem árt,és nem emelj nehezet.És ha nem múlik el feltétlenül mondd el az orvosodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!