Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Táppénzesek! Mennyi idő után...

Táppénzesek! Mennyi idő után kaptatok először pénzt a TB felől?

Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 10:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én időben megkaptam az oep-től, mindig 10.-ig utalják....akkor nem kapod meg időben, ha a cég könyvelője szarik elküldeni az oepnek. Lehet, hogy még nem is állított ki semmilyen papírt (foglalkoztatói stb...). A munkahelyem könyvelője korrekt, de sokan szarnak rá elküldeni, kérdezz rá vagy a könyvelőtől vagy a főnőködtöl, hívd fel a figyelmüket erre. Egyszer nem kaptam időben táppénzt, felhívtam az oep-et, be kellett mondanom a taj számot, és a táppénzel foglalkózó kollega mondta, hogy a köv. héten tuti utalják, Így is lett:)
2010. jan. 20. 12:54
 12/17 anonim ***** válasza:

13 héttől táppénzen vagyok. Az első táppénzemet 2,5 hónap után kaptam meg, aztán egy darabig 2 hetente és utána megint vártam másfél hónapot, úgyhogy elég kiszámíthatatlan. Össze vissza küldik.

34 hetes

2010. jan. 20. 12:57
 13/17 anonim ***** válasza:
Szia!Én nov.16.óta vagyok táppénzen!Az első 15 napot kifizette a munkáltató!Azóta semmi!Teljesen kész vagyok,így tél közepén,mert már nem tudjuk eldönteni,hogy fűtsünk vagy együnk:(((Nagyon durva!És mi lenne ha egyedülálló lennék???????????????????
2010. jan. 26. 09:06
 14/17 A kérdező kommentje:
Mi is nagyon nehezen jövünk ki a pénzből, főleg úgy hogy most voltak gondok a terhességemmel bőven, így volt hogy hetente hagytam 5000Ft-ot a dokinál. Nem lehet valahogy utána járni, hogy hol akadt el a folyamat?
2010. jan. 26. 09:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem is tb kifizetőhely a munkahelyem. Az első 2 hetet is megkaptam pontosan tőlük. Utána is rendesen utalnak (3xlekopogom), ahogy leadom a papírokat, dátumnak megfelelően.
2010. jan. 26. 09:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Szep.17-től vagyok táppénzen. Karácsonyra megkaptam az első másfél hónapra, azóta semmi.:( Pedig én küldöm a papírokat rendszeresen.
2010. jan. 26. 13:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Szia!09.06-os vagyok!Én megpróbáltam!Bementem a tb-hez!Elküldtek a bús p...csába!Hogy várjak nyugodtan!Majd érkezik a táppénz!!!!:(((((((((
2010. jan. 26. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!