Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azt mondta a dokim, hogy...

Azt mondta a dokim, hogy esténként vacsorához ihatok egy kis pohárka vörösbort. Nem ártalmas ez?

Figyelt kérdés
2008. aug. 9. 13:15
 1/7 A kérdező kommentje:
25 hetes vagyok.
2008. aug. 9. 13:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Orvosa válogatja mit mond. Elvileg nem okoz gondot ha egy dl vörösbort megiszol,sőt vérképző ezért ajánlják. Egri bikavér a legjobb.
2008. aug. 9. 13:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Én vashányos voltam,napi 2 dl vörösbort kellett! innom,pedig utáltam.

Úgyhogy ne aggódj!

4 hetes kisfiú anyukája

2008. aug. 9. 13:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Hiányos..,nem hányos.
2008. aug. 9. 13:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha nem bízol meg a dokidban miért hozzá jársz??

Ha ő ajánlotta, akkor NEM ÁRTALMAS!!

Sőt egy kis vörösbor kifejezetten jót tesz!

2008. aug. 9. 13:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem, csak télleg kis pohár legyen, ugyanis az alkohol tartalom nem túl hasznos, napi fél liter bornál pedig sosem kéne többet inni, sőt ennyit se. A fél liter bor, az kb 60g alkoholt jelent, ami évtizedek alatt már károsítja a májat, de még simán kihúzza az ember élete végéig (azaz természetes halála időpontjáig), ha viszont többet iszik, akkor a máj hamarabb tönkremegy, mint kellen, az meg elég kellemetlen. Ha rövidtávon iszod, illetve nem tizenéves korban vagy, akkor semmi gond nem lehet belőle elvileg.
2008. aug. 9. 14:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem ártalmas. Nekem az álmatlanság miatt ajánlotta.
2008. aug. 9. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!