Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miert van az hogy picurkam...

Miert van az hogy picurkam egyfojtaban mozgolodik forgolodik alig pihen? Ja mijen az a joslo fajas mit kell erezni es hol? Mi kell fajjon es hogy? Lehet 33 hetesen joslo fajas?

Figyelt kérdés
33 hetes kis mama vagyok.en ugy ereztem hogy a vesem szeet akarna nyilni es a hasam aljan is fura erzes volt ijet meg nem ereztem meg sose.nem tartott sokaig par percig idonkent megereztem.
2008. aug. 9. 11:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Az nem baj ha mozgólódik,az lenne a baj ha nem mozogna. Nekünk is van olyan hogy egyik nap nagyon aktív, másnap noszogatni kel. A jóslófájás olyan mint a menstruációs fájás a hasad alján,nekem derékfájással együtt van. 33 hetesen már lehet,igaz nekem 36hetesen kezdődtek. 39 hetes kismama
2008. aug. 9. 12:02
 2/2 A kérdező kommentje:
koszike es szep baba varast es konnyu szulest.
2008. aug. 9. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!