Más is nyugtalanul alszik, ébred, forgolódik? 5h km
Nálam nem jellemző, alszok mint a tej :)
10 hkm
Szia.
Én is 34hetes vagyok,csatlakozom az előttem szólóhoz...igen rosszul alszok,napközben esélyem sincs még pihenni sem,2,5éves kislányom mellett,és ennek ellenére éjszaka sem megy :( minden fordulásra felébredek stb.sehogy sem jó már,ma is 4kor keltem,aztán vissza feküdtem fél6körül,és még aludtam fél 8ig :)
Kb. 1 hete nagyon rosszul alszok. Elzsibbadok, leizzadok, vagy járatom az agyam. Órákig forgolódok egyik oldalamról a másikra lefekvés után. Mire nagy nehezen elaludnék, mennem kell pisilni. Persze reggel meg bírnék aludni, de kelni kell főzni.
28h km
Nekem az első és modt az utolsó trimeszterben akadnak ilyen bajaim. Tizeniksz hétig mindig éjszaka volt hányingerem, akkor hajnali háromtól-négytől nem aludtam hétig, aztán héttől kilencig ráhúztam két órát, és utána mentem dolgozni. Sokszor elalzdni sem tudtam, mert pörögtek a gondolataim ( akkor még nem a terhesség körül). mostanában vagy alszom mint a tej, vagy forgolódom, mert kényelmetlen, vagy ég a gyomrom hajnalban, vagy rettentó éhségre ébredek vagy felrugdos a kisember. Ma például mindez egyszere. Fél öttől nyolcig néztem a plafont, aztán sikerült viszaaludnom, most keltem :) ráadásul már csak két hetem van hátra, programozott császárom lesz, pláne pörögnek a gondolataim, sokszor azért sem tudok aludni.
Szóval próbálj meg hozzászokni a kacifántos dolgokhoz. Vagy próbáld ki a citromfű teát, nekem az elején segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!