Ha tavozott a nyakdugom, akkor hamarosan jon mar ugye? Valaki nyakdugo tavozasa utan sex-elt meg?
Azon a napon mikorra ki voltam írva szexeltünk és el is ment a nyákdugó fele. A második felét észre sem vettem, de rá 6 napra szültem meg.
Van aki még aznap megszül, de mint látod még pár nap. 1 hétnél biztos nem lesz több...
Gyors és szép szülést kívánok neked...
35. héten elment a nyákdugó, rá két hétre szültem.
nem apácáskodtam közben ;)
Nekem az első babával este hét körül ment el a nyákdugó, este fél 11-kor pedig elfolyt a magzatvíz. A férjem este 10-kor jött haza, melózott, így esély sem volt szex-re. Előtte nap viszont igen!
A második babánál észre sem vettem semmi ilyesmit, szabályos fájásokkal kezdődött, szintén este fél hét körül, majd fél 12-kor indultunk a kórházba, mert akkor már sűrűn jöttek a fájások. A burkot ott repesztették. Itt is volt előző este szex. Miután az első gyerek 35., a második 36. hétre született, így most, a 3.-nál már odafigyelek, hogy a végén mikor szexelünk majd!! :-D A szülés most júniusban lenne esedékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!