Egy napja távozgat a nyákdugóm, keményedik a pocakom,
mensis görcseim vannak, egyelőre rendszertelenül, a
derekam is sajog, a hüvelyemben meg mintha folyamatosan egy
kést forgatnának. Lehet ebből hamarosan szülés?
Ezt senki sem fogja tudni megmondani, de szerintem nagyon valószínű, hogy néhány napon belül megszülsz. Én a 38. hét végén szültem meg, hasonló tüneteim voltak és miután ez elkezdődött kb 3 napra meglett a kisfiam.
Sok sikert! :-)
2009. máj. 15. 14:16
Lehetséges, nekem is voltak ilyenek, ha jól emlékszem utánna 7-8 napra megszültem:)
Mostmár jöhet neked is 2hét + v - nem számít.
Könnyű szülést!
2009. máj. 15. 14:17
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Ja és ma alig mocorog a babó, az is lehet jel?
nekem is voltak ilyenek csak a derekam nem fájt és du-ra megvolt a baba ez előtt éjjel kezdődött
2009. máj. 15. 14:25
Az első nekem is így kezdődött. Beleszámítva az első rendszertelen fájásokat kb. 24 órát vajúdtam, de ebből az utolsó 10 óra volt a nagyon durva! Remélem te kevesebbet szenvedsz. Sok sikert!
2009. máj. 15. 14:46
Szia én 39 hetes vagyok és 3 napja nekem is ment el a nyákdugóm. A doki is mondta, hogy azzal lehet szülni pár órán belül, de húzhatom még 1 hétig is.Az első szülésemnél is annó nyákdugó távozása után a 3. napon folyt el a magzatvíz.
2009. máj. 15. 14:54
nektek milyen a nyákdugó?Enyém olyan átlátszós fehéres kb 2cms ragacs volt,de még egy hete,és kb 3-4 napig láttam nagyobb mennyiségben.ez az? 39 hetes
2009. máj. 15. 15:11
előző vaok,amugy bocs az offért,elfelejtkeztem magamról :-/
2009. máj. 15. 15:16
Az enyém olyan kicsit sárgás-barnás majd másnapra véres kocsonyás állagú volt.A fehér az lehet más is nem pont a nyákdugó.A fehér túrós hehet egy pici fertőzés is , de ne ijedj meg, mert csak enyhe fertőzés -szerintem.
2009. máj. 15. 15:28
Nem túrós hanem olyan mint a -bocs- takony,vagy inkább még rugalmasabb,nem lehet szétszakitani
2009. máj. 15. 15:37
Kapcsolódó kérdések: