Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lánynak van névötletem,...

Lánynak van névötletem, fiúnak nincs. Nagyon lelkiismeretfúrdalásom van emiatt. Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
Sajnos ismerem magam és hiába vagyok nagyon az elején, tudom, hogy ha most nem tetszik egy név sem és halasztgatom, képes vagyok elhúzni addig, míg megszületik... És kicsit bánt, hogy lánynevet keresés nélkül találtam, de fiút napok óta keresel (csak mert lány van) és nagyon bánt, hogy nem találok. Igaziból nem pont öteteket várok, hanem inkább tanácsot, hogy ezt legyürjem magamban. Járt így valaki más is?
2014. szept. 16. 08:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

szia!

Húgomék kiragasztották a hűtőre az esélyes neveket, és húzogatták. Szinte az utolsó pillanatban egyeztek meg a néven :)

2014. szept. 16. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!