21 hetesen 600 gramm a babám. Nagynak számít?
Figyelt kérdés
Tegnap voltunk ultrahangon és kicsit megijedtem, hogy ilyen nagy. A szülésig még változhat a fejlődési üteme? Kicsit félek a szüléstől, hogy hogy fog kiférni, bár tudom, hogy ez még korai. Volt már valaki hasonló helyzetben?2010. jan. 19. 14:36
1/4 anonim válasza:
Nekem 33 hetesen fél kilóval nagyobb mint az átlag, mégis tudom hogy ki fog férni. Eddig egy baba sem maraddt bent...
Amúgy az ütem változik, az adatot meg megnzheted millió egy oldalon a neten..
2/4 anonim válasza:
Nekem a 18-19 hetes uh-n mondták,hogy 300 gramm. A könyvek 200 grammot írnak ekkorra. Kicsit meglepődtem,mert vékony vagyok,hízni sem híztam sokat,de az elejétől kezdve 1-2 héttel nagyobbnak nézik az adatok alapján. A védőnő szerint nagy baba lesz. Én is kíváncsi vagyok,hogy ez végig így marad-e,esetleg mennyit tévednek a műszerek... Majd meglátjuk,lényeg hogy egészséges legyen! :)
3/4 anonim válasza:
Szia! Nekem 24 hetesen volt 667gr. 37 hetesen 2700-2900gr. Most 39 hetes vagyok, remélem már nem sokára kiderül, hogy mekkora is valójában.Én is félek a szüléstől, minden vizsgálat után megkönnyebbülök, mikor az orvos azt mondja, minden rendben, még mehetek haza.
4/4 anonim válasza:
Én pénteken töltöttem a 23. hetet, a súly: 493 gr. aznap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!