23 hetesen 579 gramm a babám. Ez normális súly? Vagy esetleg nagy?
Figyelt kérdés
Ebből lehet következtetni a születési súlyra? Hogy kb mekkora is lesz?2011. júl. 28. 09:25
1/8 anonim válasza:
Teljesen normális.Azt,hogy mekkora súlyal fog születni,azt szerintem előre nem lehet 100%osan megmondani,az én dokim(öreg,tapasztalt orvos),4 kilós babát mondott az utolsó héten és 3400 gr született a fiam.
2/8 anonim válasza:
Teljesen normális.Én most voltam uh-n és 24 hetesen 660gramm.Következtetni meg nem lehet,hogy aztán mennyit fog hízni a kicsi.
3/8 anonim válasza:
23 hetesen nekem 550 grammra saccolták a kislányom, ő 3330 grammal született. De ebből még nem lehet megjósolni a születési súlyt, az uh is csak becsült súlyt tud adni.
Pl. 32 hetesen nekem 1800 grammra tippelték, barátnőmnek 2400 grammra és mindkettőnk kislánya 3330 grammos lett!
4/8 sumergo válasza:
24 hetesen 875 g-ra saccolta a gép a lányomat.(Tuti biztos, h annyi idős, mert lombikos!) Ezzel nem azt akarom írni, h a tiéd kicsi, vagy az enyém brutál nagy, csak azt, h ez a becslés nagyon pontatlan lehet, ezért az aktuális súlya is eltérhet ettől, ezért a születésire pedig egyáltalán nem lehet következtetni.
5/8 anonim válasza:
Nekem 22 hetesen 472 g volt a babám. Ebből még nem lehet következtetni a születési súlyára, mert nekem akkor azt mondták, hogy nagy baba. De most 37 hetesen 2500 g, most meg azt mondják, hogy kicsi. Kíváncsi leszek végül mennyivel fog kibújni.
6/8 anonim válasza:
EZ egy becsült érték. Nem biztos, hogy akkora. Nyugi, teljesen jó :)
7/8 anonim válasza:
24 hetesen kisfiam 860 gramm volt.
Ekkor mondta a dokim,hogy nagy baba lessz.
Végül időre született 4100 grammal.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszaitokat!
2011. júl. 28. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!