18 hetesen mennyit híztatok? 2-3 kg?
Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 13:07
1/13 anonim válasza:
Én 10-et, de utána már csak 4-et a 36.hétig, utána már semmit.
Az első harmadban nagyon sokat zabáltam, viszont a végén már alig ettem.
2/13 anonim válasza:
Én most sem és az előző három terhességem alatt sem híztam a 20. hétig semmit. De utánna 14 kilót :)
3/13 anonim válasza:
Minusz 7 kg, és most a 23. héten vagyok - 3 kilónál.
4/13 anonim válasza:
Én akkor kezdtem el. Pontosabban 17. hétig semmit, a 20. hétre volt 1,5 kg rajtam.
Most a 36. hétben járok 10-10,5 kg-nál.
5/13 anonim válasza:
A 18-dik hetig 4 kilot hiztam es azota meg harmat. Most 35 hetes vagyok. Sajnos nincs es nem is volt hatalmas etvagyam.
6/13 anonim válasza:
Én a 18. hétig 2 kg-ot fogytam, azóta feljött 1 kg.
21 hetes km
7/13 anonim válasza:
Én most 17 hetes vagyok és 3 kg-ot híztam!A kezdő súlyom csak 48kg volt ezért ez engem nem is zavar,mert szinte nem is látszik,hogy szedtem fel pár kg-ot!Jöhetne több is:)
9/13 anonim válasza:
18 hetesen még mínuszban voltam, az állandó émelygések miatt 2 kg-t sikerült ledobnom, a 22. hétre híztam vissza a 2-t, rengeteget zabáltam (szó szerint), 36 hétre szültem, 11 kg jött fel rám, de amint kibújt a baba, vékonyabb voltam, mint szülés előtt :)
10/13 anonim válasza:
17+5 hetes vagyok és 1,5 kg-nál tatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!