19 hetesen mennyit hiztatok?
Figyelt kérdés
én talán egy kilot,de azért fura mert elsöt 57kiloval kezdtem és 22 hetesen már 62voltam,most addig még három hét de addig ugyse szedek fel négy kilot.azt hittem másodiknál könnyebben jönnek a kilok.igaz most 61 kiloval lettem terhes.2011. júl. 5. 11:37
1/8 anonim válasza:
Nekem a 23. hétig nem jött fel semmi sem.
Biztos az is számít, hogy most volt tartalékod, és a baba abból vesz el. De ilyenkor még nem baj, hogy nem híztál nagyon (hiába második terhességed), majd később jönnek még azok a kilók. :)
2/8 anonim válasza:
Mind a két terhességemnél az első 4hónapban fogytam havonta egy kilót,majd szépen lassan jöttek vissza!
3/8 anonim válasza:
Nekem 21 hetesen + 7 kiló volt már rajtam, most 30 hetes múltam +8 kilóval... alkati kérdés ki mikor hízik többet. Az elején mondjuk egyáltalán nem voltam rosszul.
4/8 anonim válasza:
Masfel kilot hiztam a 20. hetre.
En 60 kilosan kezdtem a terhesseget, viszont 178 cm-rel, szoval vekony voltam elegge.
A vegere lett 12 kg plusz.
Ez volt a masodik terhessegem. Az elsovel 25 kilot hiztam, pedig ugyanilyen testalkatrol inditottam.
5/8 anonim válasza:
Hát én első terhesség alatt 12 kilót szedtem fel (szülés előttig) a másodikkal 7 kg-ot, a harmadikkal a 20. héten vagyok és 7 kg nál tartok. Félek is nagyon a végétől.
6/8 anonim válasza:
19 hetes vagyok,eddig 3kg jött fel,de csak hasra.
7/8 anonim válasza:
Én 4kg fogytam az elején, most a 20. héten eddig 1kg jött vissza :)
8/8 anonim válasza:
2,5 kg a 20.hétig, leginkább csak pocakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!