Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed abortion után 2....

Missed abortion után 2. hónapja nagyon erősen jön meg a mensim. Ez már mindig így lesz, vagy idővel javul a helyzet?

Figyelt kérdés
1 óra alatt megtelik egy betét, hamar átázom, nem tudok menni sehova a 2.3. napon, de ez csak aműtét óta van. Ha megeröltetem magam, vagy tüsszentek darabos dolgok távoznak (elnézést).
2010. jan. 19. 12:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Sajnálom, ami történt. :(

Velem is volt ilyen, azt mondta a dokim, hogy az első 2-3 mensi nagyon erős lehet, készüljek fel rá, aztán visszaáll a régibe.

Tudom, hogy kellemetlen, de nem marad így örökké.

Nekem csak az első mensi lett nagyon erős, és nekem is voltak benne kisebb darabok, az méhnyálkahártya.

Mielőbbi gyógyulást!

21 hetes km

2010. jan. 19. 15:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod. Ezek szerint azóta sikerült. Gratulálok. Mennyit vártatoka műtét után?
2010. jan. 19. 16:24
 3/3 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Nekem 8 hetesen halt meg a baba, és 10 hetesen vették észre, akkor műtöttek meg.

2 doki is 3 hónap pihit javasolt, amit betartottunk, de nem is volt peteérésem, - nekem 12 héttel a műtét után jött meg először, sok idő kellett, hogy visszaálljak a régibe...

Ezután 2 hónap nem volt sikeres, de a 3. igen. :)

Nem gondoltam, hogy ilyen hamar jön a "tesó", mert az elsőre 12 hónapot vártunk...

Mielőbbi babát Nektek is!

Ha pozitív a teszt, a biztonság kedvéért azonnal doki, és kérj Utrogestant!

Üdv.

2010. jan. 19. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!