Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek egész nap hányingere...

Akinek egész nap hányingere van, és rosszul érzi magát mit eszik?

Figyelt kérdés
Reggel éhesen ébredek, de minden étel undort vált ki belőlem. Nem tudok húst enni, sem főtt kajt. Amiből már ettem egyszer, azt másodszorra már nem bírom megenni. Kizárólag az édességeket tudom legyűrni, bár ez nem túl egészséges, tudom. Szedek Magne B6-ot. A joghurtot sem tudom megenni. Van még valaki így? Ti mit esztek?
2010. jan. 19. 12:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Első babámnál volt az, hogy szinte hetente változott, mi az amit le bírok gyűrni. Így 1 hétig kefírt ettem kiflivel, aztán csak pattogatott kukoricát, aztán barackbefőttet. Semmi másra nem tudtam ránézni. Szedtem az Elevitet, fogytam 3 kilót. A 3. hónap végére elmúlt a hányinger és onnantól tudtam rendesen enni. Kitartás :)
2010. jan. 19. 12:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is ugyanigy voltam/vagyok..Én több hétig sonkás zsömlét ettem mert csak ez maradt meg bennem meg a cola..nem tul egészséges de több mint a semmi...mostmár kezdek enni de még mindig nem az igazi próbálkozom a gyümölcsökkel persze nem nagy sikerrel:)ne aggódj egyél azt amit kivánsz:)13 hetes kismama
2010. jan. 19. 12:52
 3/9 anonim ***** válasza:

Azt edd, ami megmarad benned.

És ez mindenkinél más. Nálam a kínai zacskós kacsaleves volt ez, meg a sonkás zsemle, semmi más. Innivalóval voltam leginkább gondban, mert szó szerint mindentől vagy hánytam, vagy égett a gyomrom, vagy megfájdult a gyomrom. Még a tiszta víztől is.

2010. jan. 19. 12:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is vagy vajas kenyeret/zsemlét vagy vajas sonkásat ettem, semmi mást nem maradt bent.
2010. jan. 19. 13:10
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, most épp tejfölös sós kiflivel próbálkozom.
2010. jan. 19. 13:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Én hetekig csak reszelt cukrozott almán éltem,csak azt tudtam megenni... :) Megpróbálhatod esetleg még van egy homeós bogyó,Sepia a neve,nekem az egy kicsit enyhített a rosszulléten.
2010. jan. 19. 13:36
 7/9 anonim ***** válasza:

16 hétig szinte semmit nem ettem. Az epres joghurt a rántott hús meg a kacsazsír amit meg bírtam enni.

Ezért hittük, hogy fiú lesz, első terhességemmel tök jól elvoltam, csak a szagokat éreztem jobban. Erre ez is lány... :) (23+3 kismami)

2010. jan. 19. 21:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

En is igy voltam 3 honapig.

Volt h csak piritost meg nehany gumicukrot birtam megenni mert minden mastol hanyingerem volt.

Nem birtam a szagokat.

En kozbe Centrum Maternat szedtem.

A ferjem mar orult ha valamit megkivantam,rohant megvenni, mindegy mi volt csak egyek valamit.

A 3.honap utan teljesen megszunt.

Es egy 4 kg-s,60 centis kisfiut szultem.

Ugy h ne aggodj:)

Szep babavarast!

2010. jan. 20. 01:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Én a 16.hétig hánytam, rosszul voltam. Tehát addig jóformán csak kiflit és tejet bírtam fogyaztani. Az utolsó pár hétben már nagyjából kezdtem enni főtt kaját is.. de nem sokat... De teljesen rendben van a babám. És jól jött mert semmit nem híztam.
2010. jan. 21. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!