Előfordulhat, hogy valaki rosszul lesz vizipipázás után? Pl. Szédül vagy hányingere van?
Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 20:03
1/12 anonim válasza:
Ugyanúgy, ahogy a hagyományos dohánytól, igen.
3/12 anonim válasza:
üresgyomorra vagy ha nagyon televagy nem ajánlott.. meg hát az se mind1 milyen minőségü dolgokkal pipázol. Gyenge minőségü dohánytól amik elterjedtek könnyen szarul lehetsz.
4/12 anonim válasza:
ma pipáztam először akkora adagokat szivtam hogy csak na és én nem éreztem semmi érdekeset.pedig előtte jól is laktam ;) + közbe 1-2 feles hubertus
de szerintem egyénfüggő nagyrészben.
5/12 anonim válasza:
Simán !! én is szoktam néha szédülni utána ...:)
6/12 anonim válasza:
mikor az első(s utolsó)Romeo et Juliet kubai szivart szívtam másfél órát feküdtem a fürdőszoba padlóján hányinger s nem csillapodó szédülés tüneteivel, lihegve
7/12 anonim válasza:
de az kubai szivar volt nem vizipipa xD.
8/12 anonim válasza:
szerintem egyedül attól lehet elszédülni a pipázásban hogy nem kap elég levegőt a tüdőd mert nagyokat szívsz. amúgy 4. válaszoló voltam :P
9/12 A kérdező kommentje:
az volt, hogy elszívtunk 3-man majdnem 2 tömést és közbe ültem végig, vagyis nem igazán mászkáltam. mikor mentem haza nagyon gyorsan mentem, mert siettem, már útközben is eléggé rosszul éreztem magam, de amikor hazaértem eléggé rosszul lettem. nem találtam a helyem, fájt a fejem, és nagyon hányingerem volt. egy pár óra múlva már jól voltam..
2010. máj. 7. 18:55
10/12 anonim válasza:
honnan leht tudni hogy meik a jó dohány és meik a silány minőségú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!