Mitől fáj ilyen iszonyúan a mellem?
Egész éjszaka nem tudtam aludni annyira fáj,ég,be van gyulladva,szinte sírni tudnék a fájdalomtól.
Lehet köze a tejmirigyekhez,előtejhez?
24hetes kismami.
Igen, lehet.
Valószínűleg beindultak a tejmirigyeid, és eltömődtek. Próbáld meg óvatosan kimasszírozni, illetve zuhanyoztasd langyos/meleg vízzel.
Köszönöm szépen,te vagy a megmentőm!
Megprobálom amit csak lehet!
Köszönöm!
neeeeeeee,nem szabad masszírozni !!!!!!!!!!!! Beindíthatja a szülést,ami a te esetedben,a 24. héten nem lenne jó :S
Próbáld meg a vizes borogatást,az gyulladáscsökkentő hatású.Ha nem lesz jobb inkább fordulj orvoshoz.Nekem is volt,tapasztalatból beszélek,ne nyomkodd
A MELLBIMBÓ izgatása valóban méhösszehúzódásokat okoz, de a mell masszírozása, pláne óvatos masszírozása nem. Én is tapasztalatból beszélek, ráadásul az orvosommal is beszéltem róla. Bimbót nem izgatunk terhesen, még szex közben is, de a mellemet rendszeresen és óvatosan masszírozom. Pl terhességi csíkot megelőző krémmel minden reggel és minden este. Ezenkívül nekem is volt ilyen tejirigy-bedurranásom. Nagyon óvatos, fejésre emlékeztető mozdulatokkal, hüvelykujjal masszíroztam a bimbó felé. Elmúlt tőle.
És még csak jóslófájásaim sincsenek. Igaz, rendszeresen szedem a magnéziumot.
27h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!