Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől fáj ilyen iszonyúan a...

Mitől fáj ilyen iszonyúan a mellem?

Figyelt kérdés

Egész éjszaka nem tudtam aludni annyira fáj,ég,be van gyulladva,szinte sírni tudnék a fájdalomtól.

Lehet köze a tejmirigyekhez,előtejhez?

24hetes kismami.

2010. jan. 19. 10:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, lehet.

Valószínűleg beindultak a tejmirigyeid, és eltömődtek. Próbáld meg óvatosan kimasszírozni, illetve zuhanyoztasd langyos/meleg vízzel.

2010. jan. 19. 11:19
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen,te vagy a megmentőm!

Megprobálom amit csak lehet!

Köszönöm!

2010. jan. 19. 11:28
 3/4 anonim ***** válasza:

neeeeeeee,nem szabad masszírozni !!!!!!!!!!!! Beindíthatja a szülést,ami a te esetedben,a 24. héten nem lenne jó :S

Próbáld meg a vizes borogatást,az gyulladáscsökkentő hatású.Ha nem lesz jobb inkább fordulj orvoshoz.Nekem is volt,tapasztalatból beszélek,ne nyomkodd

2010. jan. 19. 12:04
 4/4 anonim ***** válasza:

A MELLBIMBÓ izgatása valóban méhösszehúzódásokat okoz, de a mell masszírozása, pláne óvatos masszírozása nem. Én is tapasztalatból beszélek, ráadásul az orvosommal is beszéltem róla. Bimbót nem izgatunk terhesen, még szex közben is, de a mellemet rendszeresen és óvatosan masszírozom. Pl terhességi csíkot megelőző krémmel minden reggel és minden este. Ezenkívül nekem is volt ilyen tejirigy-bedurranásom. Nagyon óvatos, fejésre emlékeztető mozdulatokkal, hüvelykujjal masszíroztam a bimbó felé. Elmúlt tőle.

És még csak jóslófájásaim sincsenek. Igaz, rendszeresen szedem a magnéziumot.

27h km

2010. jan. 19. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!