Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Alacsony AFP érték bajt...

Alacsony AFP érték bajt jelent? Nekem 0,47 MoM lett.

Figyelt kérdés

Ma kaptam telefonon az eredményt, sajnos az AFP érték csak 0,47 MoM lett. Ez nagyon alacsony. 0,7 és 2,5 között mondják jónak.

A 12. heti UH-m jó lett, a nyaki redő 2,1 tehát az is jó. A kombinált teszt a Down kórra is negatív lett, 1:3000-hez.

Ma megyek a 18 hetes genetikai UH-ra, de rettenetesen félek :(((

Tud valaki valami bíztatót mondani az eredményemre?

2010. jan. 19. 10:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én is örülök hogy minden rendben! :)

Boldog és nyugodt babavárást kívánok!

4 hónapos kislány anyukája (egyik korábbi válaszoló)

2010. febr. 6. 21:11
 12/19 anonim ***** válasza:

1. válaszoló voltam, most megnéztem! :)

(utolsó)

2010. febr. 6. 21:12
 13/19 anonim ***** válasza:
Én meg a második, és én is nagyon örülök, hogy kutya baja:) Jó babavárást neked!
2010. febr. 6. 22:12
 14/19 anonim ***** válasza:
Szia én még nem irtam neked, nekem is alacsony lett az afp-m 0,57. a down kockázat meg 1:179-hez, egész nap sirok, holnap megyünk Pécsre meghbeszélésre, de uh nem lesz, azt mondták. én arra gondoltam hogy egy héttel hamarabb voltam mindegyik vérvételen, de a doki most nézett uh-n nagyon bunko volt, semmit nem mondott el.. nagyon ki vagyok készülve.
2010. febr. 18. 13:02
 15/19 A kérdező kommentje:
Jelzem, hogy 06.16-án megszületett a kislányom, teljesen egészséges! :) Tehát az AFP rossz eredménye nem jelent feltétlenül bajt.
2010. júl. 3. 14:33
 16/19 anonim válasza:
Bár már több mint egy év telt el az előző levelek óta, de nekem most van/volt nagy szükségem ezekre a szavakra. 0,44-es afp-vel, 1,5-ös tarkóredővel, teljesen normális UH leletekkel (sajnos kombinált teszt hiányában) várom, hogy mit hoz a jövő. Tanácsadás előtt állok (Sote1), remélem engem is csak megnyugtatnak és nem ajánlják a magzatvízvételt. Szívből gratulálok a "nagylányhoz"!
2011. júl. 7. 14:28
 17/19 anonim ***** válasza:

én a 2010 02 18-as vagyok, most lesz 1 éves a fiam jövö héten, semmi baja, csak jol megijesztettek, meg elszámolták az eredményt, amit akkor telefonáltak meg m,iután 2 hétig bögtem és eljártunk Pécsre többször .egyszeerüen elrontották, ne aggodj, nem lesz semmi baj, sok dokival beszéltem, mind azt mondta genetikusok hogy az uh-n jobban látni a down szindromát, a labor leletekben nem lehet mindig megbizni.

sz-a

2011. júl. 7. 15:48
 18/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok, de jó, hogy még "él" ez a kérdés :)))

Kedves kismama, NE AGGÓDJ, majdnem mindig valami más ok miatt alacsony az érték. Nem lesz baj. A baba a pocakodban egészséges, csak ez a statisztika és ezek az értékek megijesztik az embert... De nem lesz baj.

Az én kislányom 2 hete ünnepelte az első szülinapját és azóta is minden rendben van Vele :)))

2011. júl. 8. 19:27
 19/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, igen igazad van, az UH-n lehet látni ha valami nincs rendben. Ez meg csak statisztika. Sok országban már nem is nézik az AFP-t!
2011. júl. 8. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!