Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nst-n túl lévő kismamaik....

Nst-n túl lévő kismamaik. Sürgős!?

Figyelt kérdés
holnap töltöm be a 36 hetem,mehetek attól ma mst-re?mert a párom azt mondja akkor nem lesz jó az eredmény,de ott csak szívhangot néznek nem?és meddig tart egy ilyen vizsgálat?köszönöm!
2010. jan. 19. 09:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én a 34. héttől járok, volt olyan hét, hogy 3-szor is voltam nst-n. Ez nem uh, apuka nem látna semmit, csak a Te fájásaidat rajzolja egy görbe, meg a baba szívhangját egy másik (sokszor a szívhangot nem is hallom, mert lehalkítják a készüléket, ugyanis 6-an vagyunk egy pici kórteremben, meghülyülnének, ha mindenkié hangos lenne). Ezt a terhesség végéig minden héten, szükség esetén hetente többször is csinálnak, sőt még szülés közben is.
2010. jan. 19. 17:32
 12/13 A kérdező kommentje:
már túl vagyok rajta,apuka nem is jött,de nálunk ,ez a szülőszobáktól,kórtermektől hála isten a legmesszebb van,és ketten tudunk bemenni,őszintén annyira nem is voltam teljesen tisztába a dologgal,már látom hogy ott pasinak nincs helye:)ellenben magas volt a vérnyomásom,azt most mérnem kell óránként és nem bíztató a helyzet.másnak segített a gyógyszeres kezelés a magas vérnyomásra?
2010. jan. 19. 19:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen, azért az esetek többségében a magas vérnyomást lehet gyógyszerrel kezelni, én dopegytet és verapamilt szedtem. Kivéve a terhességi toxémiánál, azt kevés sikerrel gyógyszerezik, ott a szülés mellett szoktak dönteni a dokik a mama és a baba megóvása érdekében.
2010. jan. 20. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!