Az nem gond, ha 18 hetesen nem érzem minden nap mozogni a babát?
Úgy gondolom, hogy január 4. óta őt érzem, de sokszor inkább csak olyat, mintha forogna. Apró rugások is vannak, minden nap egyszer. Kivéve tegnap, bár fél hatig dolgoztunk, kemény nap volt.
Egyébként 3. baba, de az első babus szinte nem mozgott azért - mint utólag kiderült - mert fel volt szorulva a bordáim alá. 1 éves koráig gyógytornára szorult, hála istennek mostmár rendben van. A második baba már többet, de szintén nem túl sokat mozgott. Ilyen előzmények mellett (volt még toxémiám mindkettővel, köldökzsinóron görcs és előreesés szüléskor, stb) most nagyon aggódom, hogy minden ok-e.
Nem akarok hisztisnek tűnni, ezért nem rohangálok folyamatosan a dokihoz. Múlt héten nézték, szívhang volt és a baba is mozgott az uh-n.
Köszi a válaszokat és bocs a sok dumáért!
Szia! én 24 hetes vagyok, és van olyan nap, amikor kevesebbet érzem, a lényeg, hogy 1-2x bejelentkezzen!
tegnap pl nekem se volt vmi túl aktív, lehet hogy vmi front volt...?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!