Ma (nemvárt menzi előtt két nappal) POZITÍV lett a tesztem! Viszont úgy érzem meg fog jönni, görcsölök. Ez normális?
Szerintem nem kell "nagyon" aggódnod. Én mondjuk azért teszteltem,mert a menzesz előtti napokban nem görcsöltem egyáltalán, és a menzesz napján és utána pár napig szintén nem görcsöltem. Viszont teszteltem én is, és pozitív lett. Az elmaradt menzesztől számított 1 hét múlva jöttek a görcsök, amik már a méhszalagok nyúlását jelezték, és semmi gond nem lett azóta sem. Rendezkedik a szervezeted a babára. :) Persze nem vagyok orvos, de azt mondják, hogy a görcsölés természetes, alakul a szervezeted.
Szurkolok!!!!
22 hkm
Tök normális, amit érzel! Ezért is nehéz ilyenkor még megkülönböztetni, hogy mensi lesz-e vagy baba.
Amúgy én is sokáig éreztem mensi szerű tüneteket terhesen, úgy mint az első válaszoló.
Nekem a doki azt mondta, hogy a szervezet "emlékszik", és terhesség alatt is előfordulhat emiatt mensi szerű tünet.
No meg a méh növekedése, az átalakulás odabent is hasonló tüneteket produkál.
Ha a teszted pozitív, akkor juppi! Hamarosan mehetsz dokihoz megmutatni magad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!