Akiket esetleg hízás miatt "ítéltek" Ch diétára, hogy vagytok? Hogy bírjátok betartani?
Figyelt kérdés
Én azért lettem Ch diétára fogva, mert 1 hónap alatt 5 kg-ot híztam. De nem látszik rajtam a hízás, csak a hasam nőtt. Sőt olyannyira hegyes, előreálló a pocakom, hogy hátulról nem is látszik rajtam, hogy babát várok. A terhesség előtti nadrágjaim is jók lennének, csak hát ugye nem érik be a hasam. :) Annyira bosszant, hogy nem tapasztalható, nem látható a hízásom, mégis diétáznom kell.2014. szept. 11. 14:56
1/5 anonim válasza:
Nekem magas induló súly miatt kell az első pillanattól diétáznom, 5*160 g ch diéta.
Az első hét nehéz, aztán az ember gyorsan megtanul számolni, sokkal több zöldséget, tojást eszem, mert laktató, tápláló és alacsony vagy 0 a ch tartalma.
Legjobban a péksüteményekre, tésztafélékre kell ügyelni, illetve a krumplit csak bizonyos módokon elkészítve lehet enni.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod.
Mit értesz a 5*160 gr alatt. Ötször ehettél ennyit egy nap?
2014. szept. 11. 19:11
3/5 anonim válasza:
Neeeem, 5 alkalomra elosztva ;)
R: 30 g
Tízó: 20 g
E: 50 g
U: 20 g
V: 40 g
Reggelire és vacsorára csak lassna felszívódó szénhidrátot lehet enni, a többire lehet vegyesen.
4/5 A kérdező kommentje:
Jaa! Értem! :D
Köszönöm!
2014. szept. 12. 14:53
5/5 anonim válasza:
Első válaszadó!
Mennyit híztál a diétával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!