Petevezeték elköttetése. Mik a tapasztalatok?
Semmilyen változást nem vettem észre, bár még szoptatok.
Én is kíváncsi lennék mások tapasztalataira.
Engem 3 gyerek után elkötöttek, mégis besikerült a 4. Akkor át is vágták. Úgy tűnik, hogy így már véd.
A menzeszem előtte görcsből állt és szó szerint ömlött belőlem 7 napig. Most nincs görcs, a vérzés pedig csökkent. Hátránya eddig nincs.
Bocsi, de én is a válaszokra vagyok kíváncsi. 4 gyerek után én már nagyon szertnék ilyen műtétet, de a dokim azt mondta, az elkötés sem 100 % ,ert amellet is teherbe eshetek sőt megnő a méhen kívüli terhesség kockázata.
Ettől egy kicsit megijedtem. Ha az elvágás biztosabb, miért nem csinálják meg rögtön azt. Én 40 múltam 4 gyerekkel már igazán nem szeretnék kockáztatni.
Nem csak a 3. baba után kötnek el???
Mert ha nem így van engem is érdekelne,én is a 2.babával vagyok várandós,de 3.-at biztosan nem szeretnék.
3 baba, 35 év feletti kor. Eddig ez volt a kritérium.
Én a 4. babát várom. Az első három sima szülés volt. Most én is elköttetem a vezetékeket, ezért tervezett császár lesz majd.
Dokim szerint sem 100%-os, de a korom miatt a hormonális dolgok kizárva, a gumit utáljuk :P így ez mellett döntöttünk.
Én úgy tudom hogy elkötnek bármikor, csak a TB nem finanszírozza mindig. Ahhoz kell a fix gyerekszám és a kor. Valami ilyesmiről szól a dolog, de ha fizetsz, megcsinálják bármikor.
Bocs ha hülyeséget írtam, de a napokban olvastam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!