Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van koztetek olyan, akinek a...

Van koztetek olyan, akinek a 21. heten meg alig latszik a pocija?

Figyelt kérdés
21.hetben jarok. Atlagos testalkattal,176 cm,72 kg. Eddig nem hiztam. A baba teljesen jo sulyban es meretben van a vizsgalatok szerint. A hasan kb.akkora,mint masoknak 13-15 hetesen. Sokan el sem szoktak hinni,hogy ennyi idosek vagyunk mar. :( Nektek mikor nott meg,ekkortajt mar latszott a pocakotok? Attol is tartok,h.hirtelen fog elkezdeni noni ezutan,es tele lesz csikkal a hasam. (Kenem kremmel,es termeszetesen nem ez a legfontosabb,de ez is eszembejutott.)
2014. szept. 10. 08:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én 20 hetes vagyok.Egyáltalán nem vagyok vékony.87 kg-al kezdtem a terhességet,2 kg lement rólam a hányás miatt,és ebből eddig mégy csak egy jött vissza.A hasam nem nőtt,inkább csak más lett a formája,még mindig fel tudom venni a régi farmeromat.Nálam is a babára azt mondták akkora amekkorának lennie kell.
2014. szept. 10. 08:48
 2/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 20 hetesen nem mondták meg hogy babát várok:)

24.hétben kezdett el szépen nőni,gömbölyödni:) Egy kicsit hirtelen is.. Nem vagyok csíkos,bár van krémem rá,mindig elfelejtem bekenni:D

Majd szép lassan megindul a növekedés,de ha nem lesz óriási hasad annak csak örülj:) könnyebb a légzés,mozgás és egyebek.:)

Boldog babavárást!

26+3hkm

2014. szept. 10. 08:49
 3/12 anonim ***** válasza:
Szia! Ugyan ez van velem is, en most toltottem a 20. Hetet...pici a pocim. Nagyon zavar, mert senki sem akarja elhinni, hogy mar felidosek vagyunk. Én is 177 centi vagyok, esetleg arra gondolok, hogy a magassagunk miatt lehet...pedig mindenkinel jobban varom, hogy vegre jobban latszodjon! :-)
2014. szept. 10. 09:36
 4/12 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat! Kedves utolso! Nekem is mindenki a magassagomra fogja... Meg hogy szeles a csipom,es "elfer" boven a baba :) En mar vetten kismamanadragot,mert kenyelmesebb,mint a sima,de annyira meg nem volt indokolt. Alig varom a nagyobb pocit.:)
2014. szept. 10. 09:39
 5/12 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy a magasságod és a súlyod miatt nem látszik. Egy 55 kg-osnak előbb meg fog látszani a terhessége, hiszen ő vékonyabb. És ha a csípőd is széles, akkor tényleg jobban elfér.
2014. szept. 10. 10:02
 6/12 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak erősen tart (egyenlőre) a hasfalad. Én kicsi és vékony típus vagyok (156cm, 43kg), mégis soká látszott meg a terhesség. Aztán mondogatták,hogy na majd számítsak rá, hogy a végén meg majd hirtelen megnő, de nem úgy lett. Végig lassan, fokozatosan nőtt csak. Mikor a 36 hetes vérvételre mentem a többi kismama azt hitte, hogy még csak a terheléses vérvételre jöttem.(24. héten van) :).
2014. szept. 10. 10:19
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem sem látszott kb a 23-24. hétig, a súlyom is csak kb 2-3 kg-ot változott. Látványosan és gyorsan kb a 30. hét után kezdett nőni, de akkor rohamosan. :) Ráadásul nekem keskeny a csípőm, és nem feküdt be a medencémbe, hanem előre tolódott az egész hasam. Viccesen néztem ki, hátulról nem látszott semmi, oldalról meg olyan voltam, mint akire műhasat csatoltak. A legtöbb súly is ekkor jött fel. 165 cm vagyok 59kg-al kezdtem, és 77-tel mentem szülni.

Valóban ez főleg alkati kérdés, szerintem ha az UH-n mindent rendben találnak, nincs is jelentősége.

2014. szept. 10. 11:01
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem a 21-22.het korul kezdett el fajni,huzodni a hasam es akkortol kezd gombolyodni alulrol. Nem mondanam,hogy most mar nagy a hasam,de latszik,hogy terhespoci,atadjak a helyet a bkv-n. :)

25hkm

2014. szept. 10. 11:05
 9/12 anonim ***** válasza:
hát én egész terhességem alatt 20kilót szedtem fel, amit nem tudjuk hova, de a mérleg mutatta. A szomszédaim pedig megkérdezték, hogy kié a baba akit tologatni szoktam :D :D Szóval nekem a végén is alig volt pocim
2014. szept. 10. 16:40
 10/12 anonim ***** válasza:

Attól is függ, hogy hol tapadt meg. Nekem hátsó fali és ezért a 20. hét környékén még nem látszott semmi. (pedig 150 centis vagyok és 50 kg voltam akkor). A 6. hónapig tudtam hordani a régi ruháimat, most is csak annyi, hogy a farmert szabadidőnadrágra cseréltem, de kismamanadrág nem kell. 32 hetesen azért már látszik, de sokan még csak 6 hónaposnak tippelnkek.

A barátnőmnek elöl tapadt a babája, és ő hatamas volt. nagyon korán már látszott a hasa és jókorára is nőtt.

Te tudod, hogy hol tapadt?

2014. szept. 10. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!