Van koztetek olyan, akinek a 21. heten meg alig latszik a pocija?
Szia!
Nekem 20 hetesen nem mondták meg hogy babát várok:)
24.hétben kezdett el szépen nőni,gömbölyödni:) Egy kicsit hirtelen is.. Nem vagyok csíkos,bár van krémem rá,mindig elfelejtem bekenni:D
Majd szép lassan megindul a növekedés,de ha nem lesz óriási hasad annak csak örülj:) könnyebb a légzés,mozgás és egyebek.:)
Boldog babavárást!
26+3hkm
Nekem sem látszott kb a 23-24. hétig, a súlyom is csak kb 2-3 kg-ot változott. Látványosan és gyorsan kb a 30. hét után kezdett nőni, de akkor rohamosan. :) Ráadásul nekem keskeny a csípőm, és nem feküdt be a medencémbe, hanem előre tolódott az egész hasam. Viccesen néztem ki, hátulról nem látszott semmi, oldalról meg olyan voltam, mint akire műhasat csatoltak. A legtöbb súly is ekkor jött fel. 165 cm vagyok 59kg-al kezdtem, és 77-tel mentem szülni.
Valóban ez főleg alkati kérdés, szerintem ha az UH-n mindent rendben találnak, nincs is jelentősége.
Szia
Nekem a 21-22.het korul kezdett el fajni,huzodni a hasam es akkortol kezd gombolyodni alulrol. Nem mondanam,hogy most mar nagy a hasam,de latszik,hogy terhespoci,atadjak a helyet a bkv-n. :)
25hkm
Attól is függ, hogy hol tapadt meg. Nekem hátsó fali és ezért a 20. hét környékén még nem látszott semmi. (pedig 150 centis vagyok és 50 kg voltam akkor). A 6. hónapig tudtam hordani a régi ruháimat, most is csak annyi, hogy a farmert szabadidőnadrágra cseréltem, de kismamanadrág nem kell. 32 hetesen azért már látszik, de sokan még csak 6 hónaposnak tippelnkek.
A barátnőmnek elöl tapadt a babája, és ő hatamas volt. nagyon korán már látszott a hasa és jókorára is nőtt.
Te tudod, hogy hol tapadt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!