Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek is nőtt a lábatok...

Nektek is nőtt a lábatok terhesség alatt? Én azt veszem észre hogy több cipőm is szorít.21hkm

Figyelt kérdés

2014. szept. 9. 08:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen.

Első babánál nőtt egy számot, nem is tudtam felvenni már a régi cipőimet, csak a játszósakat. :S

Most másodiknál (39 hetes vagyok) egyelőre a dagadás miatt nem jön már rám semmi, csak papucs, remélem nem nől megint egy számot... :)

2014. szept. 9. 09:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen:)36-osról 38-as lett
2014. szept. 9. 09:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, 2 gyerek után másfél számot nőtt a lábam. És elsősorban nem a szélessége, hanem a hossza. :)
2014. szept. 9. 09:23
 4/7 anonim ***** válasza:
úyg értem, nem a lábam szélessége miatt kicsik rám a régi cipők. Van egy széles fazonú papucsom, simán belefér a lábam, de míg 10 éve jó volt rám, most lelóg róla a sarkam. Nem is tudom, miért őrizgetem :)))
2014. szept. 9. 09:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is nőtt egy számmal a lábam. 38-ból lett 39-es. Amikor mondom valakinek kinevet, hogy biztosan nem nőtt, csak "eltramplisodott". Anyukámnak is nőtt, ugyhogy szerintem nálunk genetika. :)
2014. szept. 9. 17:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is 1-1.5 méretet most 39-40es cipőim vannak.
2014. szept. 9. 20:15
 7/7 anonim ***** válasza:
2014. szept. 9. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!