Voltam uh ahol természetesen még nem volt szívhang.3 hét múlva kell visszamennem. Akkor már kell lennie szívhangnak? Ugye minden rendben lesz? Sokaknál fordul elő hogy nem indul be a kicsike szíve és el kell venni a babát?
Szia!Ne aggódj hogy nem volt szivhang,ilyen korban még nincsen.Majd a 6.hét után,de ez függ hogy mikor fogant a baba.3 hét múlva simán lesz.Akkor van baj,ha akkor sincsen,de ezen nem rágódj,nem lesz baj.Engem is hazaküldött anno a doki,hogy meg se vizsgál mert felesleges,majd menjek vissza 2 hát múlva,akkor már pulzált a kis szive.Persze van olyan hogy nem indul be,de ne is gondolj erre,élvezd a babádat,és pihenj sokat!
23 hetes kismami
Persze,hogy minden rendben lesz,ne aggódj!
Elsőre nekünk sem volt szívhang 4 hét 5 naposan,de két héttel később már látták!
Azóta már másfél éves egészséges,gyönyőrű nagy fiam van!
Boldog babavárást!
Nem lesz semmi gond. Kb. másfél hét múlva várható biztosan a szívhang, tehát mikor megint mész, már tuti lesz :)
Addig is ne aggódj, pihenj sokat! Boldog babavárást!
Köszönöm a válszokat.Nagyon boldog vagyok több mint egy éve próbálkozunk és félidőben volt egy méhenkívülim is.Nagyon aggódtam de végre Ő már jó helyen van.:)
Boldog babavárást mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!