Mikor jelentsem be hogy terhes vagyok a munkáltatónál? Többi lent
Két variáció van.
1, Nagyon őszinte leszel és bevallod már most. Ennek két kimenetele lehet
a, A főnök jó fej és így is állandósítani fog (ennek az esélye minimális)
b, A főnöknek hirtelen eszébe jut, hogy rosszul megy a cég és sajnos nem tud állandósítani (ennek igen nagy az esélye)
2, Kivárod az állandósítást és utána közlöd. Szintén 2 kimenetele van.
a, Ha a főnököd rendes, nem veszi személyes sértésnek és a lehetőségekhez képes örül nektek. Jár a TGYÁS és a GYED(szülés után talán visszavesz).
b, Te leszel a gaz csaló, aki meglopja a céget, de legalább járni fog a TGYÁS és a GYED (ne reméld, hogy utána visszavesznek)
Lehet, hogy érdekember vagyok, de én a 2. variációt választanám, mert a piszok nagy őszinteségért még nem fognak pelust adni...
Én azzal hivatalosítottam, hogy leadtam az igazolást a 90 napos terhességről a családi adókedvezményhez.
3 hónapot sokan megvárják.
Mondjuk a főnökömnek a pozitív teszt másnapján kellett szólnom, mert nagyon lelkesen rám építve szervezte a következő évi munkákat és nem akartam szban hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!