Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sokat hiztam? Mennyit szedek...

Sokat hiztam? Mennyit szedek meg fel az utolso 2honapban?

Figyelt kérdés
2nap mulva leszek 30hetes..64rol 74re hiztam eddig...nem zabalok tudatosan eszem,tornazom is..ugy gondolom ez a 10kilo belefer nem?
2008. aug. 8. 13:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Az utolsó harmadban indul be a hízás igazán, de edidg teljesen jó vagy! 12-14 kilót mondanak ami normálisnak mondható!
2008. aug. 8. 13:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Szeritnem ne aggódj, én 28 hetesen vagyok 12 kg plusszal, 50kg-ról 62kg-nál tartok most. És én sem zabálok. Kb 10 kg-ra még simán számitok az utolsó 2 hónapban sajnos. De majd leadjuk, csak akarat kérdése. Most a baba a fontos és ha igényli még azt a 10 kg-ot. akkor legyen.
2008. aug. 8. 13:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Ahogy én tudom a terhesség ideje alatt 15-17kg az ideális súlygyarapodás 40.hétre! Én 22kg szedtem fel,hiába diétáztam nekem a vizesedésem nyomott sokat.

Kitartás ebben a nagy melegben,igyál sok folyadékot.6hetes kislány anyukája

2008. aug. 8. 13:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem nem sok az a 10kg de egyéne válogatja mert az első fiammal 25kg híztam a mostani terhességem alatt pedig eddig 5kg jött fel most vagyok 33hetes. De amíg te meg a bébi jól érzitek magatokat és jól esik amit eszel szerintem nem gond ha mondjuk akár 20 kg is feljön mert a szopi alatt sokat fogy az ember. Az a lényeg hogy érezd jól magad boldog baba várást!
2008. aug. 8. 13:45
 5/8 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat....jo a kozerzetem csak az aggaszt,hogy semmi ruham nem jo ram...itt ahol elek,az Smeretu kismama ruhak kicsik,de az M-esek pedig nagyok,es tegnap vasarlas kozben nagyon elkeseredtem...
2008. aug. 8. 13:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 17 kg-t híztam holnap leszek 39 hetes. Pedig cukros diétán voltam a 25 héttől.
2008. aug. 8. 15:16
 7/8 anonim ***** válasza:
10 kg nem sok, teljesen átlagos, és az utolsó harmadban már nem is jön fel sok!
2008. aug. 8. 17:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Jajj! Akkor én nagyon elengedtem magam. 30 hetesen +15 kg. Persze diétázni kéne, meg oda is figyelek, de biztos hogy még 5-6 kg fel fogok szedni.Szerintem a + 10 az nem is olyan sok.
2008. aug. 9. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!