5 hetes vagyok. Mikor érdemes felkeresnem az orvost?
Figyelt kérdés
2008. aug. 8. 13:12
1/6 anonim válasza:
7-8 hetesen már mehetsz az orvoshoz.
2/6 anonim válasza:
Szia!Én 5 hetesen mentem el,és akkor nem tudott mondani még az orvos semmit,csak hogy valószínű hogy terhes,és vissza kellett mennem 8 hetesen,mert akkor tud biztosat mondani.
Minden jót,és boldog babavárást!
Üdv:már 33 hetes kismama
3/6 anonim válasza:
szia.Én is 5 hetes voltam amikor elmentem dkokihoz.Már látott valami nagyon ici-picit, de a petezsákot azt tisztán.3 hét múlva kellett visszamennem,és akkor már volt szívhang is.Igazolta az életképes terhességet, és a védőnőhöz irányitott.szerintem most is elmehetsz a dokihoz, de nem vesztessz semmit ha csak késöbb keresed fel.remélem minden rendben lesz.
18 hetes mama
4/6 anonim válasza:
Ha nem rohansz oda izgatottan akkor ráér a 8- 10.hétig,a 12.héttől jönnek a vizsgálatok.:-)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szerintem is még várok egy-két hetet.
2008. aug. 8. 13:59
6/6 anonim válasza:
Nyugodtan várhatsz még hármat is, ha nincs semmi bajod. Hivatalosan 8 hetesen esedékes az első ultrahang. Ha valaki nagyon türelmetlen és korábban megy, akkor az állami orvos visszahívja később, a magán persze megcsinálja az ultrahangot jó pénzért és úgy hívja vissza. Ilyenkor nehéz, de akkor is megéri várni, nyolc hetesen már nagyobb élmény lesz és szívhang is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!