20-21-22 hetes kismamák nektek is fáj a hasatok/derekatok?
Figyelt kérdés
21 hetes kismami vagyok első babàval és minden nap vannak menszis görcseim-magnézium szedése mellett. Hol kevésbé hol jobban fàjdolgàl, de ez így megy a legelejétől. A derekam is fàj olyan kellemetlenül. 3 napja a hasam is szúrkàl össze vissza...
Mindig aggódom féltem a babànkat. Holnap megyek dokihoz.
Most komolyan csak nekem vannak ilyen kellemetlen tüneteim??
2014. szept. 7. 16:56
1/3 anonim válasza:
Szia! Nem vagy egyedul!!
En is most irtam ki egy hasonlo kerdest, mert nekem is par napja mindenem szet akar lent szakadni!!:(
A farcsontomtol a huvelyem vegbelem mindenem nagyon faj belul..
A hasam nem faj..de nyomast erzek neha benne..meg szurkalast.
Magneziumot szedek en is. De se fekve se ulve nem jo!:(
Neha mar nem tudom mit kezdjek magammal.
Remelem ez normalis.
2/3 anonim válasza:
20 hetes kismama..ez lemaradt!:)
3/3 anonim válasza:
Nekem a magnézium valamelyest megoldotta ezeket a tüneteket, de egyébként én is éreztem. Volt hogy felülni is alig tudtam már, úgy szúrt a hasam. A derekam továbbra is fáj, főleg ha sokat ülök és fekszem (21hkm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!